fredag, september 13, 2013

Mierda-culo-cagao

Avui porto un dia de merda impressionant. Suposo que és perquè he tingut el privilegi de quedar-me a treballar a casa, o sigui que he tingut temps per pensar i ja l'hem cagat. I mira que el dia ha començat bé, eh, que no us explicaré com, però ha començat decididament bé, però m'he anat posant nerviosa, i corregint i pensant, i la cosa no ha anat a millor. He intentat anar a un cafè a corregir, fins i tot m'he demanat pastís de pastanaga d'aquells que porta una glaça de formatge per damunt que et fa sentir cosmopolita i tot, però res.
Que sapigueu que això de ser futura mare no és gens fàcil, i encara ho és menys quan la teva està malalta, tu estàs a no sé quants centenars de quilòmetres i aquí no hi ha ni Cristo que escolti les meves preocupacions i angoixes. Hi ha dies, que estar embarassada en danès és una Caca amb c majúscula.
I que sapigueu també que ja no tinc més ganes de treballar, que al meu institut fa dues setmanes a l'hora de la pausa van venir dos tios que van fotre dues ganivetades a dos alumnes que van acabar a l'hospital, i que la setmana passada dos més es van fotre a òsties a mig passadís i un va acabar amb el nas trencat (i el passadís ple de sang). I que jo i la meva panxa no tenim ganes d'estar en cap lloc així. Tinc ganes de convertir-me en alumna i que em distreguin a mi, en una d'aquelles classes grans on ets totalment anònima i el profe dius coses idiotes que fan riure, com les del Joaquim Martí de català. Good old days.

Demà serà un altre dia, oi?

4 kommentarer:

Ciutadà K sagde ...

I tant que sí! amb un 100% de garanties: demà serà un altre dia!

el que no saps és que serà millor!!! smuack!

manel sagde ...

Hola Carol.Uf!. La veritat es que no se com ajudar-te,ni si tasca meva fer-ho, si si vols que el que et llegim t'ajudem.Però alguna cosa hem de fer,cert?.Dons vinga som-hi: Va,Caro, que el desembre ja es aquí,que falta molt poc,i desprès quan arribi el que ha d'arribar tots els mals et marxarán.
Si et serveix de -petit-consol , sapigues que som mols els que et llegim, que ens agrada,i que-si tu vols-ens considerém amics teus.

Laura sagde ...

Bonica!!! Avui ja és un altre dia, estàs millor? Un petó molt molt molt molt enorme!!!

Carolina sagde ...

Ui, només faltaria que m'haguéssiu d'animar vosaltres. No escric amb aquesta intenció eh, ni molt menys! És que hi ha dies que les coses no surten i prou, i una necessita esbandir una mica.

El dia va passar, com totes les coses :)