tirsdag, september 17, 2013

En Frej a la tele

Amb la tonteria hormonal que porto a sobre aquestes últimes setmanes (mesos, ai senyor) se m'ha oblidat d'explicar una cosa xula, i és que la setmana passada el Frej va sortir a la tele. Toma ja!

Pobret estava nerviós com una mala cosa. El van telefonar al matí i li van dir que havia d'anar-hi a les 17.15h. El programa comença a les 17h per la qual cosa els dos vam donar per fet que sortiria a l'endemà, però nooooo, va sortir en directe, els dos minutillos del final, que dius, quina ràbia que l'hagin deixat pel final, perquè és clar, la gent xerra que no vegis i la cosa es va anar retrassant i retrassant. Va sortir amb un altre senyor i fins i tot els van demanar disculpes per haver-los fet anat (i passar un matí de nervis) per només dos minuts.
Bé, és igual, el cas és que no sé si jo ja he explicat que el Frej escriu cada mes un article al diari Politikken (que vindria a ser com el nostre El País), i el dia abans havia sortit un article publicat sobre quina responsabilitat moral té Dinamarca en el tema de Síria, a la presentadora li va semblar interessant, i van preguntar-li si volia participar en el programa per parlar precisament d'això.

I jo, inflada com un gall d'indi, vaig fer fotos a la pantalla de la meva tele on de cop, va sortir el Frej. Que guai.

4 kommentarer:

Gon sagde ...

Ara, hauràs de traduir l'article com a mínim ;)

Ciutadà K sagde ...

jajajajaja fent fotos a la tele, què bona! fa ilu, eh?

felicitats, noia, ja tens un novio mediàtic!!! :P

Joan sagde ...

Visca el Frej mediàtic!!
Hi ha algun enllaç a vídeo?
ens veiem just d'aquí un mes.
Mooolts petoons cap el Nord!

Carolina sagde ...

Joan, crec que ell en va posar un al facebook, si encara està actiu segur que el podràs veure. Moltes ganes de veure't, com sempre :)