lørdag, november 17, 2012

Highlights of the week

La setmana encara no s'ha acabat i ja han passat coses molt xules. La primera, que vam tenir al Joan a sopar aquí a casa dilluns. Com que és més normal que ens trobem allà i no aquí, sempre és molt especial tenir algú a qui estimes assegut a taula a Copenhaguen. Va venir  perfumat i guapo com sempre, amb galetes Trias i una descripció molt trista però real de tot el que us està caient des de fa 5 anyets. I el que caurà, per desgràcia.
M'agrada taaaaaant que em visiteu! D'aquí un plis tinc a la Polita & co a casa, farem Christmas shopping, menjarem æbleskiver i beurem Glögg :)

L'altar cosa xula és que ahir amb les noies de la feina vam fer festota i vam pintar a un noi despulladet tot ell, que ens va ensenyar, despulladet tot ell, tota mena de trucs per dibuixar amb les mesures ben agafades. Res de tocamentes eh, tot moooolt professional. Va ser divertit però extremadament estrany fer-ho a l'institut, on hores abans havia donat classe. El pitjor -o millor- va ser que la dona de la feina va entrar i va sortir cridant. Jo crec que segur que és el millor que ha vist en molt temps, però va sortir disparada, pobreta. 

3 kommentarer:

Joan sagde ...

Va ser genial poder estar al vostre cau màgic un cop més :-)

Ahir vam veure quasi tot l' 'I'm your Man' amb l'Antoni, mentre l'E i l'A jugaven la mar de contents.

Ens veiem molt molt aviat.

Loooots of kisses to the North!!

Laura sagde ...

Nena! Nena! Em sembla molt bonic el pla que ens tens preparat, però no podem incloure una pintamenta d'aquestes, també? :)

Ciutadà K sagde ...

jejejeje Polita ets tremenda!!! :D

M'encanta que et passin coses xules, Carol!

... a veure quan arriba el dia que poguem visitar el 'teu cau màgic'...