mandag, september 26, 2011

Boicot sabatil

Ara resulta que tenim un veí nou que és un guarro.

Fins fa uns mesos, a l'edifici on vivim no hi havia gairebé veïns perquè hi teníem les oficines d'un diari. El diari ocupava força espai del bloc 12 i el 14 (el nostre), però abans de l'estiu es van mudar i ens van deixar orfes de notícies. Evidentement, d'aquest espai al centre de Copenhaguen se n'havia de treure peles per la qual cosa la fundació que és propietària de l'edifici va decidir construir 10 pisos nous. Durant el mes de juliol els veïns nous s'han anat mudant i ens hem anat saludant. Alguns semblen molt tibats i d'altres molt relaxats, però n'hi ha un que jo ja el tinc creuat. És d'aquells que sempre està de mala bava i penja notes a la porta del tipus "podeu fer el favor de no donar cops de porta quan entreu? Que dius, no tio, la porta de l'entrada és de ferro i pesa una tonelada, per molt d'oli que li posis fa i farà soroll. A sobre té un gos d'aquells que semblen rates que lladren a tothora. I el pitjor de tot és que han decidit que les sabates es queden al replà de l'escala. No sé si ja he explicat abans que aquí ningú no porta sabates dins de casa perqué els terres són de fusta i 8 mesos a l'any portem neu, pluja i fang enganxats a les soles, de manera que a l'entrada de tots els pisos acostuma a haver-hi un espai per deixar les sabates. Però el veí guarro les deixa fora, com el de la foto, però amb la diferència que el de la foto (que no és el meu veí) només té tres parells, i aquest home en deixa un munt, i també les del seu fill adolescent que no les deixa precisament una al costat de l'altre ni fan olor de reoses. I per si no n'hi hagués prou, el tio es pensa que el replà és seu i s'ha posat a l'entrada de baix (no la del seu replà) un gerro i un paraigüer que tota la resta de veïns antics hem declarat com el més horrorós que deu existir a Dinamarca (un dia poso una foto)

Jo he començat a fer-los boicot, i cada dia que pujo i baixo l'escala i haig d'apartar la muntanya de sabates que tenen al davant, n'agafo dues i les deixo uns quants graons cap a baix. A veure si els fa ni que sigui una mica de ràbia i es plantegen canviar d'hàbits. O de pis.

8 kommentarer:

C. sagde ...

Tot un món, això dels veïns! El meu un dia va treure el cap pel cel obert i va fer un rot!! Un rot enoooOOrme, hahaha! I això que estic un un pis cèntric, bonic... però veig que la gent, en la íntimitat, fa coses que flipes :)

manel sagde ...

Mira de trobar un polsim de pica-pica que a més es desinfectant... .

Laura sagde ...

deixa-les cap amunt, que cansa més pujar que baixar! ;-)

Gon sagde ...

Millor que jo no et doni idees sobre el que faria, però poder per aqui trobes alguna cosa que et faci servei http://www.passiveaggressivenotes.com

Ja et dic que jo sóc bastant més radical :P

NUR sagde ...

ui...... per a mi això seria la guerra!!!!! Les sabates, el pariguer!!!! Nononononono, posa-li notes a la porta, però moltes, del gos , de les sabates, del gerro de tot, i posa-li polvos talco damunt de les sabates, embruta i fa oloreta!!!! ahhhh, quina ràbia!!

Maria sagde ...

Nosaltres al celobert en tenim una que l'altre dia es discutia per telèfon, la cosa semblava de pel·lícula de l'Almodóvar: "¡A mi madre ni la mientes que ella me parió, y a ti te encontré por la calle!" I tota l'estona repetia la mateixa frase: "A mi madre..."

L'hora del tàper sagde ...

I què tal si li vas i li parles.... jo ho he fet durant 10 anys per evitar que els de dalt deixessin d'enviar-me les seves puces a casa, i al final ho he aconseguit... han tancat la galeria!

Ciutadà K sagde ...

Ostres, què cutre! i quantes propostes, Carol, no et queixaràs... ara, la que m'ha agradat més ha estat la de la Polita, això de tirar-les cap a dalt m'ha encantat !!!!

ai, quanta paciència...