onsdag, marts 03, 2010

Que perdem el món de vista!

Hi ha coses que jo no entendré mai. Per exemple, que un dissenyador dissenyi l'etiqueta d'una ampolla d'aigua, o millor dit, que li faci uns retocs a una etiqueta i de tot plegat li'n digui art. En nom de l'art, si us plau, una mica de cervell i menys tonteries.
Diu la dissenyadora en qüestió que per aquí dalt és famosilla i té prestigi que "com a dissenyadora el meu objectiu és trencar les convencions allà on la creativitat i la bellesa pot existir, i traspassar els límits en la mesura que pugui. La meva col.laboració amb Egekilde es deu a que compartim la mateixa visió sobre la innovació, estètica i personalitat, i crec que amb aquest etiqueta expressem una actitud en relació al concepte disseny molt atrevida".
I jo després de llegir-ho penso... però que què dius que què? De veritat que aquesta pamplines es creu tot això????? Perquè la única cosa que li ha afegit a l'etiqueta són els rectanglets de colors aquests, i a saber quant li han pagat.
No sé, jo és que quan vull aigua, ja us dic que l'etiqueta, sigui de la Danone, l'Stine Goya o qui sigui me la repampifla molt, i em sembla una cutrada total que certs dissenyadors s'apuntin últimament a aquesta moda de que fins i tot les ampolles d'aigua han de tenir estil. Que no podem comprar aigua sense estil? Que no se n'adonen de que l'aigua te la beus en 10 segons i llestos?
I mira que jo sóc partidària de l'art en estat pur i allà on sigui, però és que últimament, aquí tenim ampolles d'aigua amb etiquetes de disseny, capses de pastilles de regalèssia amb etiquetes de disseny i d'aquí poc segur que tenim paper del lavabo de disseny. Per mi, que el món de l'art i del disseny de vegades perd els papers.

3 kommentarer:

Nur sagde ...

jajajajajjajajaa
molt bona Carol, estic completament d'acord en tu!!!!!!
Bon dia!!!!

Ciutadà K sagde ...

OH! jo que pensava que de paper de lavabo de disseny ja en teníeu!! doncs ja triguen a fer-ho, eh?? per què no t'animes, Carol??

:P

Estic convençut que la xorrada de l'ampolla d'aigua tu la superes amb escreix !!!

Unknown sagde ...

Sí, jo tampoc entenc tant snobisme, crec que no cal. Ara només falta que ens convencin de que per cagar també s'ha de tenir estil, vaja tela!
Petons!