søndag, januar 03, 2010

A viatjar s'ha dit

La meva quota de CO2 ja us dic jo que me l'he passada de llarg i això que només portem dos dies d'any. Demà mateix me'n vaig a Egipte, i passo dels -6 graus als 25. No sé com s'ho prendrà el meu cos, perquè aquest Nadal català ha estat farcidet de Respirals i kleenex, i això de tants canvis de bactèries i demés m'està deixant una mica K.O., però esperem que el sol i la platja i el buffet lliure del Hilton facin les meravelles que se suposa que han de fer i torni amb un somriure moreno que sigui l'enveja de tots els pàlids de la ciutat.
Tinc uns quants posts mentals per escriure però no tinc temps material per fer-ho i a sobre porto dos dies lluitant amb el meu nou Mac (direu, caraaaai, sí que li van bé les coses a aquesta noia, doncs noooooo, continuo amb la mateixa feina de mè però per sort tinc una família política que no té problemes de feina precisament i que m'ha regalat tant el viatge com el Mac-porque-tú-lo-vales).
Així que em prometo a mi mateixa tornar a escriure amb una mica més d'ordre i fidelitat a la tornada, que serà dos dies abans de que el meu viking marxi a Oxford, cosa que em deixarà, a part de feta una mica caldo, amb molt, molt molt, de temps lliure.
Propera parada platja i piràmides. I que tingueu un bon 2010. El meu 2010 serà fantàstic, ho vaig decidir ahir mateix, al menjador de casa mentre regava una planta que en dos mesos ha revifat molt. I vaig pensar 2010= any de la revifamenta.

6 kommentarer:

Unknown sagde ...

Feliç 2010 per a tu també, bonica. Això de "revifamenta" sona molt bé. I carai, això de començar l'any anant a les piràmides, doncs encara sona millor...
Que vagi molt bé l'escapada, espero la teva tornada amb impaciència, a veure què t'expliques...
Bon any a tothom!!!

Kelitxi sagde ...

M'ha encantat això de l'any de la revifamenta! Ni brots verds ni punyetes, una bona revifamenta és el que ens fa falta a tots plegats!!!
Ja tinc ganes de llegir els teus posts de tornada d'Egipte!
I feliç 2010 a tothom que passi per aquí!

Unknown sagde ...

Ei Carol, com t'he trobat a faltar, i ara tornes a marxar... catxins... esperaré amb impaciència... que vagi molt bé el viatge!
Petons!
Montse

Laura sagde ...

opino com la kelitxi, jo també vull que sigui l'any de la revifamenta! i tant que ho serà! :)

que vagi molt bé per egipte, bonica!

un petonàs!


(els macs molen, eh!)

NUr sagde ...

Hola Carol!!! Que vagi molt be el viatge!!!!
Per a mi aquest any serà complicat emocionalment, espero estar a l'altura en cada moment!!

Ciutadà K sagde ...

BON ANY i BON VIATGE, Carol !!!! ... quina 'envejeta' que fa aquest viatge, eh???
Aquest any serà l'any de la revifamenta, SI!! jo també voto i em concentro per a que sigui així... i també vull que aquest sigui l'any DE COMPTAR AMB ELS/LES ALTRES, per a tot el que faci falta, siguin enyorances del nostre estimat o proves i reptes que ens dona la vida ... AQUI ESTEM!!! NO HO OBLIDEU !!!!
MOLTA ENERGIA !!!!