torsdag, december 17, 2009

... i si aquest vespre us heu de quedar a casa


El COP15, com ja vaig dir fa molts dies se'n va a la merda... llegir els diaris aquest matí és agafar mal d'estómac. És clar que els diaris danesos expliquen la veritat de tot el que està passant, perquè després d'haver donat una ullada a diversos articles dels vostres diaris, em sembla que esteu rebent versions on falta la imformació més important. Avui vaig a veure al senyor Al Gore, que segurament ens explicarà com estem destruïnt el planeta i com ho seguirem fent els propers anys ja que a Copenhague no s'arribarà a cap acord vinculant. D'això no en tingueu cap dubte. Posposo doncs aquest post sobre el clima fins com a mínim demà, perquè no m'agrada escriure posts des dels budells.
I com que els carrers estan plens de neu i ens bufem els dits de fred, he pensat fer com els diaris del metro i fer-vos unes propostes d'hivern, d'aquestes de quedar-se a casa, encendre espelmes i fer-se xocolata calenta.

a) Podeu escoltar l'últim B de Blog, i de pas descobrir el blog del Joan si és que no el coneixeu. Sempre dic que els bons amics són una de les perles de la vida, i encara més si els has conegut des de que duies bolquers, de manera que el Joan és una perla en majúscules. I com que el programa és fantàstic, us vindrà molt de gust de fer un cop d'ull al Planetaki i entre una cosa i l'altra segur que us acabeu passant per més blogs dels que us penseu.

b) Podeu llogar la peli The Take, una peli de la Naomi Klein, a qui potser ja coneixereu per llibres com No Logo o The Shock Doctrine. És un documental que se centra en la situació a Argentina, als 90, dos o tres anys després de la gran crisi, i explica com els treballadors de fàbriques abandonades decideixen començar a ocupar-les per, més tard, poder obrir una causa judicial per convertir-les oficialment en cooperatives. No és una peli alegre, tot i que el final és engrescador, però veure la lluita de tota aquesta gent per recuperar la seva dignitat explicada des d'un punt de vista tan particular paga molt la pena.

c) I als que esteu per aquí dalt, si en algun moment teniu temps, agafeu un trineu de plàstic i aneu al Dyrehaven a baixar la muntanya del diable o del camell ben abrigadets :)

1 kommentar:

Ciutadà K sagde ...

Oh... doncs, de Hopen-hagen res de res, no?

jo -ja s'ho podia imaginar- trio l'opció b) ... aquesta li tinc ganetes..

:)