torsdag, januar 29, 2009

el club de los cinco


Aquest matí m'han fet una prova d'intolerància a la lactosa que ha durat una hora i mitja. Durant aquest temps, a 3 pobres persones, entre elles jo, ens han anat punxant les puntes dels dits -que encara tinc adolorides- cada quart d'hora. I hem estat els tres juntets durant aquesta estona. Com que ens anaven cridant pel nom, doncs sabíem com ens dèiem (Rune, Majse i jo). Jo he intentat xerrar una mica, però com que els danesos deues estar als diccionaris com a exemple de "persones reservades", doncs no deien res.
I de cop i volta, m'ha vingut al cap una peli dels 80, gloriosos 80 que ens van veure fer l'imbècil dia sí dia també. El club de los cinco, es deia! Quina gràcia, feia molt de temps que no hi pensava en aquesta peli. Recordo com si fos ahir que la vaig veure un dissabte plujós, una d'aquelles sessions de tarda de quan no saps què fer. A Dinamarca no hi ha sessions de tarda, ni dissabtes ni diumenges. El cas és que la peli aquesta anava de 5 persones que es quedaven castigades un dissabte a l'institut i s'havien de quedar juntes a la biblioteca un munt d'hores. Sortia la Molly Ringwald, que jo la trobava tan divertida. Un pal de peli adolescent, eh, però mira, almenys parlaven tu, que aquí, ningú no diu ni mu, ni que comparteixis intoleràncies o no.
I casualitats de la vida, aquest vespre, en una de les meves classes, dos alumnes d'uns 60 anys, que van néixer en una illa al sud d'on vivim, s'han trobat a classe, després de més de 40 anys. I els ha fet tantíssima il·lusió!!!! I a sobre resulta que havien estudiat castellà a la mateixa escola a Sevilla. És que el món és un panyuel. I ja paro d'escriure, que em fan mal els dits!

3 kommentarer:

Dedryk sagde ...

Doncs ja pots dir que era un pal que a mi em va agradar :P
El primer cop que la vaig veure va ser començada un dijous al vespre per TVE2 en algun cicle d'aquells que feien fa una pila pila d'anys. Recordo que aquell primer cop vaig veure a partir del punt que es proven d'escapar. Més endavant ja la vaig veure sencera. Clar que tot l'entramat ara em queda massa fosc. Diria que els castigaven un dissabte a la tarda però com la memòria em falla i prefereixo donar algú altre la possibilitat de refrescar-me la memòria abans que tirar de imdb o google, pues ahí lo dejo ^^
Cuida't aquestes puntes dels dits, ok?

El Rune aquest/a... no sabràs el cognom, oi? Perquè com es digui Quest has de fer-li una foto :P

Ciutadà K sagde ...

Ai, sí, què xula!!!

i amb la cançó del Simple Mind !!!....

Anonym sagde ...

esperu que ens veyem el fevrer perke vidre a kopen..!!huna setmana crec que fare un concert amb el poeta niels hav..
por fin conoceras al anonimo..!!:-)