lørdag, december 27, 2008

secrets


Una de les coses bones que té el Nadal és que de vegades, a la taula, et toca asseure't al costat d'algú que mola, i que a més a més, fa molt temps que no veus. Si encara tens més sort, acabes per descobrir coses que no sabies, secrets familiars que acaben per sortir a la llum de manera discreta, prudent, sense gaire comentaris, però són d 'aquella mena de converses que només es tenen en dies com aquests.
Els secrets familiars d'aquest any han estat, és clar, diferents, perquè no eren coses sobre la meva família directa. I per una vegada a la vida, hi ha haguts descobertes positives.
Com, per exemple, que la tieta del Frej, la que viu a Århus i de qui a vaig parlar en un post a l'estiu, té un pare (és clar), que va guanyar el Nobel de química fa uns anys. Exactament el senyor en qüestió es diu Jens C. Skou, i segons els cosins i el Frej, és la mar de maco i de simpàtic. I m'ho van dir com qui diu que el meu pare ven diaris al quiosc de la cantonada, que és el millor. Per ells és un secret, perquè si alguna cosa té aquesta família és que són aboslutament planers i famileros, i si alguna cosa no els agrada, és l'ostentació. I dic jo, que si tots els secrets familiars fossin com aquest, els Nadals anirien molt millor.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Bonicaaaa! Doncs si penseu celebrar el proper Nadal amb nosaltres, el Frej també fliparà amb els nostres secrets familiars,ja ho crec que sí! Per què a casa no tenim cap Nobel, però tenim més d'un geni, oi? ;-D
Petons encara amb ressaca nadalenca...