mandag, januar 12, 2015

Missatges enviats i ai sis

He llegit que hi ha una nova aplicació per quan et cagues en tot després d'haver enviat un missatge que no voldries haver enviat. Amb aquesta aplicació que us dic, sembla ser que pots repescar els missatges enviats i esborrar-los. No em queda clar si ho has de fer en una mil·lèssima de segon o què.
El cas és que al principi he pensat mira que pràctic i després he pensat que ui ui ui, que on estaria jo ara mateix si hagués pogut esborrar missatge enviats d'aquells que te'n penedeixes mentre s'estan enviant… potser ni seria a Dinamarca. Res, missatge enviat, enviat està. 

2 kommentarer:

Pons sagde ...

no t'enfiis d'aquestes tipus aplicacions, el 99% solen ser una estafa. En el millor dels casos l´únic que fa es dir-te que recupera el missatge, quan realment només t'ha dit que ha enviat el missatge i s'espera una mica per fer-ho a veure si el vols cancel·lar.

Carolina sagde ...

quina jeta, no?! Gràcies pel consell, de tota manera no en tinc cap d'aplicació semblant, que no tinc temps per òsties :) Em va fer gràcia, però, saber que existien.