søndag, januar 18, 2015

a qui se li acut creuar el pont!

Mare meva santíssima, tenim a mitja Dinamarca trasbalsada! Súper escàndol, una cosa d'aquelles que no té perdó de Déu i que és inimaginable.

La setmana passada va passar per aquestes latituds una tempesta de les bones, amb un vent tan i tant fort que van tancar l'accés a tots els ponts que creuen les moltíssimes illes que formen el país. Però, ai las! Es veu que el senyor príncep hereu (el fresc de la foto) es va atrevir a demanar permís per creuar-lo de matinada. I li van donaaaaaar!!! I el va creuar!!!! I no pot ser, de cap de les maneres, perquè ni rei ni príncep ni punyetes, aquí tots som iguals, i si un pont està tancat, està tancat per tothom.
El senyor príncep ha hagut de demanar perdó, però jo crec que el cor dels danesos està ferit per sempre més. Quina vergonya de monarquia, diuen. (i jo penso, calla, calla, que si vols, jo t'explico coses pitjors que creuar un pont tancat ;) Fliparien

2 kommentarer:

manel sagde ...

Efectivament alguns més que creuar ponts han creuat o creuen, rius, carreteres , i tota mena de llocs similars .Vaja, això diuen.

merce voltas sagde ...

Alguns creuen i sobrepassen el que volen i, a més impunement. Constatar-ho cada dia és molt fort.