mandag, september 30, 2013

Post 555: Pain vs. Croissant


Un post tan significatiu es mereix un tema dels importants.
Alguns països tenen pain au chocolat i d'altres tenen croissants de xocolata. Aquí tenim croissants normals, però de xocolata no, tenim pain au chocolat. I no és el mateix, i a sobre quan els demanes has de demanar un croissant de xocolata, i et donen el panet quadrat, amb dues barres paral·leles de xocolata, tot bufat i sense xixa per dintre ni res de res. 
Des d'aquest humil blog reivindico la importància del croissant de xocolata amb les seves banyes, el seu cos molsut i la seva xocolata massiva, per dintre i per fora. 

5 kommentarer:

Maria sagde ...

Jo aprofito també per reivindicar els croissants bons. Cada dia costa més trobar-ne, ara són com una festa de la mantega i la crosta ni s'espipella ni res :(

Ciutadà K sagde ...

Ai, sí Maria, tens tota la raó! ja no trobes corissants bons, bons... :(

Rosanna sagde ...

Ostres, això em recorda que fa poc tenia mono de croissant de xoco, vaig anar a comprarmen un, i qué em donen? auqesta M***A, perque no es croissant ni es res. Vaig estar dubtant si m'havia entés, pero ja veig que per idioma no va ser, més aviat ells que li diuen croissant al que no ho es....

Carolina sagde ...

Sí eh, és un pal, que ja no facin croissants bons i que a una pasta quadradota li diguin croissant... no s'hi val :(

laia Guarch sagde ...

Carol, totalment amb tu... si no tenen banyes son més aviat Napolitanes, no?
Per cert!!! Aquest estiu vaig menjar a Slagelse un croissant de xocolata!!! Em va cridar tant la atenció que al veure´l en vaig comprar un per compartir amb l´Asta.
I t´he de dir que és el pitjor croissant de xocolata que he tastat mai!! fins hi tot la nena va dir que no era gaire bo...