torsdag, august 02, 2012

Propera parada: Islàndia, de camí cap a Nova York

Seguint amb l'esperit Willy Fog d'escapar-se del que toca, marxem demà passat en un avió dels grans a Nova York. De camí, pararem un dia i mig a Islàndia, que és un pla perfecte perquè jo no sóc amant dels avions ni d'estar-me asseguda i molts menys tancada més de dues hores.
Em fa molta il·lusió veure Reykjavík. El primer xicot que vaig tenir, el primer així de veritat, i que va durar molts anys amb mi, va néixer allà. No és que em faci il·lusió anar-hi per això, però des d'aquella història que a mi em semblava tan exòtica (una, que és una mica pava i tot el que vagi més lluny de Londres és exòtic) sempre he tingut ganes d'anar-hi, i ara que comparteixo present viking, encara més.

Però és clar, el gran viatge no és parar a Islàndia eh, és anar a la Ciutat. El Frej ha de presentar un article en una conferència i vam decidir que seria una bona oportunitat per passar uns quants dies més i fer de turistes. M'agrada pensar que tindré uns dies per fer de turista sola, m'agrada molt perdre'm (i sempre em perdo literalment) en ciutats desconegudes, on una se sent miniatúrica i anònima. De moment, molta gent m'ha recomanat molts lloc que fan molt bona pinta, a banda dels típics i tòpics, és clar, però si teniu una perla guardada, deixeu-me-la anar, sempre m'agrada compartir racons especials.

I a veure què passa amb el jet lag. El dia següent de tornar començo la vida a món irreal, el de llevar-se a les 06,30h i donar classes i arribar a casa sentint que tornes de la guerra i pensar no puuuuuuc, no tinc energia ni per pensar en el sopar. És ben bé irreal, jo sempre em trobo molt millor de vacances, llevant-me quan se m'obren els ulls, menjant quan i el que em dóna la gana i omplint el temps de coses fantàstiques. No dic que no se'm doni bé això del multitasking que sí, que ho faig, però ei, que és molt esgotador, i que el monotasking a mi em senta molt bé. Segur que a vosaltres també.

I per cert, feu-me un favor, si no us heu llegit A prayer for Owen Meaney, del John Irving, llegiu-vos-el, apunteu-vos el títol allà on no us oblideu el dia que aneu a comprar llibres, i llegiu-lo.


4 kommentarer:

Gon sagde ...

Típic i tòpic, però ja saps a ona has d'esmorzar. I amb foto, eh!!!

Ciutadà K sagde ...

Oh! quina ruta més guai, m'encanta la parada a islàndia (records a la Björk! :P )

... és bonica la imatge de veure't pérdua pels carrers de NYC...

disfruta!!!

Ciutadà K sagde ...

(ah, i tu no ets pava ... ets una persona il·lusionada!! ;D

Laura sagde ...

Guapa!!! Arribo tard, però si encara hi sóc a temps, té: http://onesheepishgirl.blogspot.com.es/search/label/new%20york%20city

Aquesta noia té moltes recomanacions. Potser els temes "crafters" no et van gaire, però segur que els de pastissos sí. ;)

Muà!