torsdag, december 22, 2011

Angular Momentum

Demà marxo per estar més a propet de molts dels que em llegiu i evidentment de la meva família, per això escric el que probablement sigui l'últim post d'aquest any.

Aquests darrers mesos no he tingut gaire temps per escriure tan sovint com ho he fet fins fa poc, i em sap greu, però suposo que la vida té èpoques una mica més plenetes que d'altres.

A principis de novembre vaig tenir aquí a la meva mare, i un dia, mentre jo corregia, es va posar a llegir posts que havia escrit a l'estiu. Em deia que es notava que estava trista i que sempre escric coses que a la gent li fa pensar que no m'ho passo gaire bé per aquí. És evident que una mateixa no pot tenir la mateixa perspectiva sobre les coses ja escrites que la persona que les llegeix per primer cop, de manera que em refio del que em va dir, i les vostres reaccions i comentaris suposo que ho confirmen. ( i jo no em rellegeixo ni que em paguin!)

Per això us volia dir, que finalment, després d'estar molt de temps perduda, m'he tornat a trobar :)
Els últims mesos he après moltes coses, i tot plegat ho puc resumir en tres paraules: sóc feliç aquí. Ha costat uns anyets, eh, però em sembla em sembla, que estic la mar de bé, que ho estat els últims mesos i que he trobat una calma que ni tan sols recordo haver tingut mai.
Us ho dic, perquè us he dit molts cops que ai ai ai això és una mè i que si no puc més, i que és molt difícil partir-se entre aquí i allà i... en fi, em sembla just dir-ho quan finalment s'han canviat les tornes.

És un bon post per set l'últim perquè he passat un any difícil, però acaba amb un somriure immens i una patxorra in-cre-ï-ble.

Espero que tots sigueu tan feliços com jo. Us deixo amb una idea preciosa. Ens llegim d'aquí no res!


5 kommentarer:

Laura sagde ...

moltes felicitats, bonica! benvinguda la calma. :-)

que vagin molt bé les festes!!!

manel sagde ...

Aixó es bó, aixó es bó, assolir la calma i la tranquilitat,i a mès, ser feliç.Ens llegirém,segur, aviat ,com sempre.

Gon sagde ...

Com sempre, ben tornada ;)

Tu, jo i l'Otis sagde ...

Feliç calma retrobada. Feliç 2012, i per molts posts nous!

Una abraçada!

Ciutadà K sagde ...

Aixo d'estar desconnectat a les vacances fa que se m'acumuli la feina quan torno... Quanta rao tenen ls mares, eh??? I no saps el content que em posa llegir aixo que ens diu per acabar l'any... Jo comenco l'any millor en llegir-ho. Bravo!!!!