søndag, januar 08, 2012

Gener

Els llacs a les 15h, just quan el sol comença a anar-se'n
El mes de gener és un mes de blanc, de negre, de gris i d'una mica de platejat que serveix de mirall a la poca llum que tenim en aquestes dates. És un mes fet de dies on la simplicitat, les cendres i la calma són un tresor. Gener és un record que es repeteix, però també una possibilitat per començar de nou. Per mi, aquí, és un moment en el que sé que la foscor m'envolta, però també que la llum arribarà. De vegades, em sento amb ganes d'agafar una brúixula per no perdre'm en la grisor del mes.

5 kommentarer:

manel sagde ...

Lógicament que la llum arribará i en aquests moments,Gener, es com un moment de meditació i d'esperança.

pati di fusa sagde ...

"gener és un record que es repeteix"... que maco! un post molt xulo, carol, i una bonica imatge del mes de gener. això sí, brúixola sempre en mà! ;)

comences forta l'any, amb aquestes lectures, eh? estàs llegint el del j. safran foer? que ens en faràs cinc cèntims?

Carolina sagde ...

Sí noia, el de Piercing ja me l'he cruspit, es llegeix en un plis, i era del club de lectura. El de Eating animals és durillo, durillo, no sé com acabarà la cosa, en Frej es va convertir al vegetarianisme després de molt pensar-s'ho i acabar-se de decidir amb un llibre d'en Peter Singer i aquest... potser no és tan bèstia però pfffff, se't treu la gana (i està, com sempre, molt ben escrit!).

Ciutadà K sagde ...

A les tres comenca a marxar el sol???? Buf, com no ha d' haver foscor!!?? ;)

pati di fusa sagde ...

ah doncs, mira, jo també vaig deixar de menjar carn fa uns quants anys arran d'un reportatge de transport d'animals... :S
gràcies per les ressenyes! ;)