onsdag, november 16, 2011

1 d'1/3

Em sembla que ja vaig explicar que aquest any estic fent una mena de C.A.P danès que dura un any i que és una mica bèstia. No el faig per gust, tots els professors que tenen una plaça fixa l'han de fer, i és bastant durillo, la veritat.
Avui he tingut la primera visita (la primera de tres) d'una dona que el Ministeri d'Ensenyament ha escollit per valorar les meves apitutds pedagògiques. És la part pràctica de tot aquest embolic de cursos, tallers, molts treballs i moltes hores de feina que haig de fer aquest any. Vol dir que avui he tingut 4 persones mirant-me mentre he fet classe, la senyora del Ministeri, les meves dues supervisores de les dues assignatures que ensenyo, i la directora del curs al meu institut.
I ha anat la mar de bé. Aquesta visita és la causant de les meves poques entrades al blog i de les moltes hores de son que em falten. Però ei, li perdonem, perquè tot ha anat perfecte i m'ha tocar una senyora la mar de simpàtica i positiva. La propera vegada, que serà a principis de febrer, tindré una persona més del Ministeri que em mirarà.
El dia que ho acabi tot, al juny, faré festa grosssa, us ho asseguro! I ara toca dormir, llegir, i descansar una mica. Ara no, però dissabte sí. Que bé.

3 kommentarer:

manel sagde ...

Carai, doncs si que penques!.Es veu que en aquest país tampoc regalen rès.Procura prent-ho amb calma per que de vegades el estrès fa estralls.

Ciutadà K sagde ...

Buf! 4 persones avaluant-te ja arriba a la categoria de Tribunal, eh? aquests vikings són controladors/es, eh? ... de tant en tant ves dormint una mica, estaria bé ... :P

L'hora del tàper sagde ...

Interessant el que expliques... vull dir que aquí ens queixem sovint de lo malament que està l'ensenyament, del temps que dediquem, de lo poc gartificat, que no s'en valora... però no passem cap "control" com aquest quan tenim plaça... potser ens caldria per estar tots més actius??? però, a què ens queixariem????
Dificil trobar un punt correcte a això de l'ensenyament.
ânims! que et vagi molt bé l'any!