tirsdag, november 22, 2011

Fa-la-la

Hauria d'escriure sobre política, sobre què va passar diumenge, sobre el futur i coses serioses per l'estil. Però no, no ho penso fer. I per què no? Perquè no tinc res a afegir que segurament ja no hagueu llegit als diaris, blogs i facebooks. I perquè vaig passar-me tot diumenge intentant evitar el sentiment de pena profunda que tot plegat provoca. De fet, vaig passar-me mig diumenge cantant a cor que vols tutti pleni, o sigui, molt, i molt alt. I per què ho vaig fer? Perquè cantar fort em fa estar contenta. I no poden ser cançons tristes, no, ha de ser rotllo Beach Boys o qualsevol cosa que em faci viatjar a l'adolescència. Jo em vaig passejar pels 14, 15 anys amb INXS.

I així vaig passar un diumenge penós, intentant posar-li una mica de llum a la cosa, que és el que fem ara mateix en aquest país on tenim tantes poquetes hores de sol. Com podeu veure a la foto, tot i que encara no és Nadal, aquí com si ho fos. aquest diumenge ja és el primer diumenge d'advent i tothom (jo encara no) ja té preparat un centre fet amb branques, pinyes, espelmes i tota la pesca i 4 espelmes, que s'han d'encendre religiosament cada diumenge fins Nadal. A veure si abans de diumenge ens hi posem i us l'ensenyo.

5 kommentarer:

Gon sagde ...

Després de tres setmanes de pluja valoro molt més el fet que estiguis aguantant com una campiona el clima danès
http://www.youtube.com/watch?v=CgUJsClRl-E

Del que va passar diumenge ja tindrem com a mínim quatre anys per donar-hi voltes o sigui que ara poder no cal.

Carolina sagde ...

Ole jo! ;)

Mira, aquest mèrit sí que no me'l treuré eh... a veure si us arriba el sol aviat, per aquí dalt ja et dic jo que no s'amaga.

NUR sagde ...

Jo tb penso que no cal pensar gaire en lo del diumenge, pq era d'esperar, ara a veure vindre.... i a lluitar pels drets que ens vulguin treure....o l'aigua que ens vulguin robar.... Ja tornarà a sortir el sol!!!

Ciutadà K sagde ...

segur que ens en robaran de coses, Nur! moltes! massa!

però gaudim de l'esperit nadalenc de la foto de la Carol! ostres, els danesos s'hi posen aviat!

manel sagde ...

He sentit algú que diu que ara el que es reparteixen son castanyes ,i sobretot castanyots,per tan la temporada de distribució del esmentat fruit va per a llarg.