fredag, juni 03, 2011

Sol-a

A mi m'agrada estar sola. No sempre, però sovint necessito estar sola i necessito no estar amb molta gent. Especialment necessito no estar amb molta gent a la vegada.
Estar sola no és el mateix que sentir-se sola. No m'agrada sentir-me sola. Quan vius en un país que no és el teu, al principi et sents molt sola i estàs molt sola. Després aprens a buscar-te una vida -que no la vida- que et faci estar bé, i a poc a poc aconsegueixes trobar companyia, no només en forma de persones sino de coses que comencen a formar part d'un nou món i que en poc temps són part de la teva nova identitat. Jo he après molt a no sentir-me sola i a saber disfrutar estar sola. Però hi ha estones, dies, temporades que em sento sola i que al cap de dos dies d'estar sola ja no vull estar-ho.

Per això cada vegada que el Frej torna a casa, ni que sigui després de només una setmana de conferències, el cor se m'omple de festa, flors i confetti. Les habitacions tornen a ser com eren i el llit es torna de mida normal i el gat mou la cua més sovint. I l'adulta que pensa que és molt sa que de tant en tan les parelles estiguin soles em fa pam i pipa perquè avui el tornaré a poder abraçar mentre dormi. I sentir-lo a prop és un món sencer, el meu món.


Find flere MISHIMA-sange på Myspace Musik

6 kommentarer:

Elisenda Alamany sagde ...

Preciós, Carolina!A mitb m'agrada molt estar sola, això no vol dir que m'agradi ser una solitària. Un petó!

pati di fusa sagde ...

aquestes paraules sí que li han degut omplir el cor de festa, flors i confetti al frej! bé, i tota la part no verbal que les acompanya... molt molt bonic, carol! ;)

Carolina sagde ...

El frej no ellegeix aquest blog perquè no enten rian de rian ;D
Grácies a les dues!

Ciutadà K sagde ...

Doncs és una pena que no hi entri... perquè amb les romàntiques paraules que li has dedicat és per aprendre català en 3hores!!! je,je,je,je,je,je

Ens agraden els teus post positius....

Tu, jo i l'Otis sagde ...

Visca la festa, les flors, i el confetti. I Mishima, per descomptat.

:)

Anonym sagde ...

"I sentir-lo a prop és un món sencer, el meu món." Què bonic... m'ha fet recordar l'hivern, quan el meu xic passava molts dies fora de casa, el dia en que tornava també se m'omplia el cor de festa i flors i confetti. Només estava tres dies i se'n tornava a anar, però sí, els gossos menejaven la cua més sovint...