fredag, februar 18, 2011

Norway, here we come!

D'aquí un parell de dies faré una pinta similar a la d'en Han Solo. Marxem a Noruega tal i com vam fer fa dos anys durant les vacances d'hivern, que aquí són al febrer. Portem molts molts mesos sense veure el sol, i no acabo d'entendre perquè vaig a Noruega en comptes d'anar a, posem pel cas, algun lloc del Carib que m'ajudi a recuperar forces i vitamines i em condemni a no fer res més que prendre el sol i beure caipirinhes.

La meva vessant massoquista és insistent i incomprensible. La culpa la té, en gran part, l'amor i el temps. Per què si no m'hauria de semblar una fantàstica idea això d'estar-me una setmana fent esquí nòrdic a -25 graus? Si a sobre, la persona que et ven el rotllo noruec ho fa quan encara hi ha sol al cel de Copenhague, la visió d'una cabana de fusta amb sauna i espelmes sembla fins i tot acollidora.
Ara mateix, després de passar dos dels mesos més estressants de feina que he tingut en molt de temps, us juro que la única cosa que vodria seria dormir tres dies seguits a una temperatura de +25.

El cas és que tenim una cabana llogada al mig d'un parc nacional absolutament preciós i marxem amb tres persones, dos amics i un amic d'un amic, entre els quals hi ha un vegetarià i un que només menja raw food. Com que a Noruega els preus són prohibitius, marxem amb les maletes carregades de menjar. No us podeu imaginar el que ha costat posar-nos d'acord en 6 receptes que tots puguem menjar, delegar feines i coordinar-ho tot.

O sigui que com no surti bé o se'm torni a congelar alguna part del cos com em va passar, us juro que l'any que ve me'n vaig a sota d'una palmera, si cal, sola i amb un somriure.
Si veig un tauntaun li faig una foto, I promise.

7 kommentarer:

NUR sagde ...

Això és amor i lo demés son tonteries!!!!!!
Uff Carol!! Molts ànims, mai en la vida he anat a esquiar, no em diu res,passo del fred!, però a -25º??
Ni loca!!!! Quan vinguis algun dia al Delta, et portare a les nostres platges quilometriques on no hi ha ni una sombra de res!!!! Per contrastar una miqueta!

Laura sagde ...

què és un tauntaun? ara m'he recordat de les fotos que ens vau ensenyar amb el frej... quin frrrrred!

que vagi molt bé i us ho passeu de conya! ja ens explicaràs què tal a la tornada!

muà!

Unknown sagde ...

Bona escapada bonica, i sobretot, no perdis el nord ;p

Fins a la tornada!

Mónica.

Gon sagde ...

Que ho passeu molt bé, tan bé com algú s'ho pugui passar a -25º, que no sé jo... ;)
I no feu sortides de un dia sencer com l'altra vegada que llavors tornaràs a congelar-te a part de no poder moure't.

Bon viatge i millor estada.

Ciutadà K sagde ...

Buf! i mira que sóc caluròs, eh? i m'encanta el fred i l'hivern i tal i tal ... però ... això teu és 'true love', ja t'ho dic jo!!!
Que us ho passeu molt bé!!

(tu no ho faries per mi, Nur? :P )

pati di fusa sagde ...

i què no es fa per amor? clar que sí, passar les vacances a -25 ºC o és romàntic o, directament, no és!

tinc curiositat per saber com va aquesta experiència gh en una cabana... ;)

bones vacances! i que no se't congeli res!

manel sagde ...

qui estima té fret,té calor, nota el vent, la neu, el glaç, però continúa estimant.I dintre de una cabana amb espelmes aixó ja déu ser la ....,bé doncs aixó ,la cabana amb espelmes.