mandag, november 22, 2010

WANTED: cançó

D'aquí uns quants dies me'n vaig una setmana aquí de viatge d'estudis. En realitat, si veureu el link, us adonareu que de viatge d'estudis com el que teniu al cap, no en té res. A l'institut on treballo tenim classes d'esporst d'elit, és a dir, nois i noies que combinen la seva vida professional al món de l'esport amb els estudis. I marxo amb dos grups i 4 professors més a prendre el sol i fer fitness. La rectora, que és un sol, em va convidar a anar-hi el dia del meu aniversari, diu que vol viatjar amb tots els nous empleats i que m'he guanyat dies de sol i tumbona :)
A un dels grups els dono classes de castellà, i se suposa que alguna cosa hem de fer mentre estiguem allà a part de demanar el menjar en castellà. Imagino que molts ho faran en anglès perquè la classe té un nivel baixíssim, de 25 només han aprovat 3. El cas és que un dels professors ha tingut la magnífica idea de que cada dia pel matí cantem una "morgensang", és a dir, una cançó, una mena d'himne divertit en castellà. I jo estic en blanc. Una professora m'ha recomanat la Macarena, però és que no m'hi veig... o sigui que escric aquest post perquè m'il·lumineu una mica. Ha de ser alguna cosa una mica motivadora i en castellà.

11 kommentarer:

C. sagde ...

"Saca la lengua para bailar" - Los Ronaldos

"Mi agüita amarilla" - Toreros muertos

..o una de Jarabe de palo: amb una sola paraula ja tens mitja cançó :)

NUR sagde ...

Si fos en català et diria que BOn dia ,dels Pets, però axí en castellà... deixa'm pensar que em, surti la meva faceta monitora d'esplai!!

NUR sagde ...

Si fos en català et diria que BOn dia ,dels Pets, però axí en castellà... deixa'm pensar que em, surti la meva faceta monitora d'esplai!!

Ciutadà K sagde ...

Genial la recomanació de Jarabe de Palo!!! quanta raó!!! :P

I alguna de Mecano? o els Hombres G? (en plan revival)
o La oreja de van Gogh? o Alejandro Sanz? o Shakira? (en plan més actual)

... continuo pensant .... :S

Laura sagde ...

oh! i si en canteu alguna d'estopa? o pots recorrer al "sarandonga", començar el dia amb rumba és guai... :)

manel sagde ...

"amigos para siempre..(que fins hi tot s'ha de dir en una part"amics per sempre"... o.s.v)

Unknown sagde ...

Home, Seguridad Social en té algunes de canyeres, "achilipú", "chiquilla", "quiero tener tu presencia".. o Tequila amb el "salta"... encara que com els Pets res de res...

Tu, jo i l'Otis sagde ...

Home, facileta perquè la puguin cantar i que animi... potser un Bonito de Jarabe de Palo... a mi m'agrada molt el Drexler, però crec que ni resulta fàcil d'aprendre, ni té cançons marxoses per començar el matí amb energia.

Ah! I El canto del loco? que potser és més mogudet...

Tu, jo i l'Otis sagde ...

nena nena nena, Delafé i las flores azules!! Porque bailando hasta el espíritu santo...

Carolina sagde ...

La cançó guanyadora que els alumnes han triat (i que jo no vaig proposar) és el waka waka de la Shakira.

Laura sagde ...

i també la ballareu?