tirsdag, november 30, 2010

El Barça a Copenhaguen ajuda a no passar fred

Avui fa un fred d'aquells que fa mal per molt que t'abriguis: et fa mal el cap, la pell, les mandíbules i l'ànima de pensar en els mesos que falten per tenir sol.
Per passar el mal tràngol de les eleccions (de vegades està bé no viure a Catalunya) el Frej i jo vam decidir anar a veure el partit del Barça a aquest bar que està bastant a prop de casa i que és molt culé. Ja sabia que hi hauria gent del Casal Català però no m'hagués imaginat mai veure a tants orgasmus-erasmus juntets i en català, emocionats de compartir la mateixa il·lusió. El bar estava a petar també de danesos i d'alguns desangelats vestits amb la samarreta de l'equip equivocat.
Del partit no cal que en parli, perquè ja haureu llegit els detalls si és que no el vau veure. A mi el que més gràcia em fa és que el Frej es torna molt català i es posa tot content i no para de dir paraules en català. Coses de l'esport, no?
Durant el partit vaig rebre tota mena de missatges de molts països, i de molts companys de feina que deien que tenien ganes de veure al José Manuel, l'altre profe de castellà que és de Madrid. El cas és que és impressionant el que mou -remou- un partit com el d'ahir. Suposo que no deixa de soprendre'm la dimensió blaugrana. Va ser molt divertit i vam dir tots plegats coses molt xorres. I l'alegria i l'escalforeta duren encara avui :)

3 kommentarer:

pati di fusa sagde ...

allò va ser emoció pura!!! :) un bon orujo per escalfar el cos i per pair l'impacte dels resultats electorals...

que bo el frej parlant en català! un dia grava'l i el penges, no? i a tu parlant en danès, clar! ;)

Ciutadà K sagde ...

ai, sí, jo voto per aquestes proves-mostres lingüístiques visuals ... por faaaaassss

el teu post certifica allò de ... més que un club!
(és al màxim que puc arribar sobre el meu coneixement del tema... :P no vaig veure ni el partit :O )

Laura sagde ...

jo vaig veure que va sortir el jorge lorenzo al camp, vaig agafar el gat i li vaig dir: "mira, surt el padrí a la tele", però no en va fotre ni cas. i quan sortia el casillas li deia: "és guapo, eh?". (és que jo sóc com el ciutadà, saps?, que a mi el fúbol, lo que es el fúbol...)

jo també vull sentir el frej parlant en català!