fredag, oktober 22, 2010

Vacances de tardor

Casa d'estiu a la tardor
Gat i llebre 
Escultura de gel
Aquesta setmana he tingut el que aquí es diu vacances de tardor. Està molt bé tenir vacances ara per carregar piles fins les vacances de Nadal. És un privilegi que tenim els professors. Però per als que vivim    a fora les vacances sempre són com un puzzle, que si m'haig de quedar aquí, que si haig d'anar cap allà, que si els diners que sobren s'han de guardar per comprar el no sé què que fa tanta falta... en fi, mil coses.  Normalment, buscar bitllets i mirar preus acostuma a resoldre bastant el panorama, i aquest cop, el partit del FCK contra el Barça ha fet que els preus dels bitllets es disparessin, per tant, vacances daneses amb fred i espelmes.
Però tot i que faci fred, no ens podem queixar perquè el sol s'ha deixat veure, i a sobre la nit del divendres passat vam tenir la Kultur Nat, de la que ja n'he parlat en algun altre post, i que és una nit on se cel·lebra la cultura de mil maneres diferents. Aquest any vam veure una exposició d'escultures de gel al carrer, vam escoltar música de Bach a l'església, vam visitar una fàbrica de caramels i vam passejar pel jardí botànic on hi havia diverses instal·lacions. Ah, i també vam fer pandekager al carrer, que són com una mena de crepes daneses. I més coses que sens van quedar a la butxaca perquè hi havia massa cua i feia massa fred per esperar-se.
I després, cap a la casa d'estiu, que ja està a punt de ser tancada fins que faci bon temps. Els boscos ara mateix aquí estan preciosos, i la platja també. Però fa fred, osti, i cada dia penso en el que se'ns ve al damunt els propers molts mesos i ja passo fred només de pensar-hi.
Tinc molts posts al cap i he tingut poc temps i molta mandra per escriure aquestes últimes setmanes, cosa que ja m'està bé, perquè de miracles no en sé fer, a veure si la foscor propicia una millor organització del meu temps. Ara no sé si això es diria així en català. Últimament em passa que no sé si tradueixo del danès  què. Fatal, fatal.

5 kommentarer:

Laura sagde ...

m'alegro molt que hagis descansat aquesta setmana! heu fet puzzles, també? :)

Carolina sagde ...

Sip! Puzzle del Scherfig, el senyor que pinta jungles, fet i acabat, 1000 peces! Després t'envio una foto.

Laura sagde ...

okis! :)

Joan sagde ...

Caroooo!

Que ben parides i merescudes aquestes vacances!!

Vagi veure el Barça-KBN a Saint-Étienne, i ja definitivament em serà impossible pujar el 2-N.

M'hagués molat tant!!! :-S

Mooltíssims petons family!!

Ciutadà K sagde ...

És xuli això de fer vacances entre estiu i Nadal, eh? però el més xuli és la nit aquesta multicultural... jo vull anar!!
:)