lørdag, september 18, 2010

Temps

Em pregunta la Nur en un comentari que ón sóc.
Estic aquí, però només a estones. La veritat és que tenir una feina nova és esgotador. A mida que les hores passen la meva energia es va reduïnt a nivells ridículs. I els últims dies, un encostipat se m'ha endut la poca que em quedava. I a sobre, quan tinc temps lliure, no tinc ganes de pensar. Suposo que perquè la feina ara ocupa tot el meu temps, i no tinc ganes de parlar de feina. No us diria coses gaire positives. Però si heu vist la peli Entre les murs m'entendreu. La pel·lícula és ara mateix la meva realitat. Com que no tinc ganes de posar paraules a tot plegat, passo les hores lliures fent coses que no em facin pensar. I això és el que ens va sortir al Frej i a mi dissabte passat, en una tarda en què teníem temps i va ploure molt. Ara mateix, la cosa no dóna per més.

6 kommentarer:

Laura sagde ...

oh! m'encanten aquests bitxets! sobretot la vaca i la rata! al lorenzo li encantaria caçar-la! :) quina tarda tan entretinguda, no? fer cosetes amb les mans és guai, vas al teu rotllo i rius. i el mixu no venia a ensumar la plastilina? el lorenzo puja a la taula a ensumar els feltres.

espero que estiguis millor del refredat! molts ànims, bonica! segur que en quatre dies tens el ritme agafat a l'escola i aniràs més descansada.

Ciutadà K sagde ...

caram si això ho fèu quan la 'cosa no dóna per a més' ... què fareu en moments de 100% de rendiment???
Són un monada aquests bitxets!!

Interessant la referència comparativa amb Entre les murs... buf! entenc com et sents...

Ànims!

pati di fusa sagde ...

molt productiu el temps sense pensar, són superxules aquestes bestioletes! rotllo wallace i gromit, no? ;)

uf, jo quan feia el CAP l'any passat, i també després de veure la pel·li aquesta, pensava: "valor i coratge, ser profe avui dia!". però sense coneixe't gaire, diria que tens l'empenta que cal per començar a treure'n coses positives aviat... molts ànims!!!

Laura sagde ...

eps! veig que estàs llegint "fi", t'agrada? l'amenábar ja n'ha comprat els drets! és un llibre molt cinematogràfic, no trobes?

Carolina sagde ...

Doncs sí, polita, me'l vaig acabar ja fa molt eh, és que no trobo el temps de canviar les fotos dels llibres. I em va agradar, ara, quin mal rotllo que dóna el llibre, no?

NUR sagde ...

Hola Carol!!!
quina monada de bitxets, son de platilina?
A mi el que no m'agrada es que es posa la pols, i en lo temps queda un fàtig, si la barnises no, però clar, alehores queden brillants!