søndag, september 26, 2010

Epifanies literàries -kind of-

Una de les moltíssimes coses que m'apassiona de llegir llibres és que de tant en tant trobo frases que descriuen coses que jo mateixa mai no he pogut posar en paraules. I quan les llegeixo m'envaeix una sensació de benestar enooooorme, és com guardar una cosa a lloc en un calaix ple de desordre, i no sé ben bé perquè, però són moments d'aquells de felicitat incontinguda que duren 2 segons. Aquests que tothom diu que són la felicitat real, i no l'altra, la gran felicitat que vindrà quan fem no sé què i que no ve mai.
Resumint, que avui, llegint un llibre a la banyera he estat feliç.

La frase: Humidity feels like thousands of strangers touching me. (Coupland, Douglas. JPOD).

6 kommentarer:

Joan sagde ...

:-) Doncs jo content que t'/us estigui agradant. Ja et deixaré el Planeta Champú, que en té unes quantes de ben parides també.

Petons cap el Nord!

Laura sagde ...

que guai! i a més fent un bany, tota relaxada.

bon dia, guapa!

Ciutadà K sagde ...

Sí, entenc perfectament aquesta sensació de: 'jo no ho hagués pogut dir millor' ... però bueno, com a visitant fidel del Ciutadà K, què t'he d'explicar que no sàpigues!!! :P

(thousands??? :O )

Carolina sagde ...

Perdó perdó, el llibte diu "hundreds", és que m'he emocionat :)

C. sagde ...

1. Ei, has pintat les parets del blog!
2. Jo vaig deixar de llegir llibres a la banyera pq acabàvem fent un capítol del Jacques Cousteau amb el llibre remullat
3. Jo crec que a partir del "hundreds" tant és si llavors són "thousands", no? :p

Carolina sagde ...

Sí C, he pintat les partes per qüestions tècniques i perquè calia fer neteja d'alguna manera, estava una mica cansada de la cosa poppy de l'altre.
Dóna-li una segona oportunitat com a adult al llibre-banyera, vaaaa.