mandag, juli 05, 2010

Jazz & the city

M'apassiona Copenhague a l'estiu. I ara us preguntareu, i a la resta d'estacions no? Doncs no, a la resta és depriment, sobretot perquè aquest any hem tingut hivern d'octubre a abril, i tardor d'abril a juny. Però ja ha arribat el sol - a estones- i el millor, el Festival de Jazz. El festival acostuma sempre a quedar en un segon terme per culpa del Festival de Roskilde, que és una de les mares dels festivals internacionals. A mi ja m'està bé, perquè veure concerts en sales petites és un luxe que pocs coneixem. Ara mateix, i cada dia durant tot el festival, en un dels cafès del meu carrer, hi tiquen grups diferents, i tenir les finestres obertes i escoltar la música em fa sentir com estar en una peli, amb Martini i olivetes.
Els concerts a l'aire lliure acostumen a ser gratis i en molts dels parcs que envolten casa nostra, així que a quatre passes tinc una banda sonora envejable.
El juliol és sens dubte el millor mes per venir cap aquí dalt. Ja ho sabeu.

6 kommentarer:

Laura sagde ...

que bé, vikinga! doncs disfruta-ho molt! amb martini i olivetes, m'ha agradat molt aquest detall. :)

Unknown sagde ...

Òstres quina ràbia, no recordava això del festival de jazz, no l'hem enganxat per poquet :p
Doncs que ho disfruteu moltíssim, bon estiu!!
Adéu!

Ciutadà K sagde ...

Ai, ai, no ens temptis, no ens temptis... que ens hi plantem!!!

Quina envejeta! sobretot la part del Martini amb olivetes! :P

A gaudir!!

NUR sagde ...

anava a dir lo del martini, però ja ho ha dit massa gent, es que has clavat el meu aperitiu preferit, el jazz, no tant....

pati di fusa sagde ...

jo sí que m'hi passaré una estoneta. em sembla que al festival de jazz no arribo, però espero que tinguem sort i encara faci prou caloreta per poder estirar-nos en algun parc... :)

manel sagde ...

l'agost també stá força bé per a venir a DK. fins hi tot de vegades fa calor.¿oi?.