onsdag, juni 30, 2010

Inspired by Iceland

Inspired by Iceland Video from Inspired By Iceland on Vimeo.



És ben certa la metàfora de que Islàndia és com un au fènix que reneix de les cendres, i ja fa un temps que intenta pregonar-ho als quatre vents. De pas, promou el turisme que des del 2008, quan la solvència dels bancs se'n va anar a cagar mones, s'ha convertit en una important font d'ingressos per aquest país tan especial.
El meu primer xicot va néixer a Islàndia, cosa que a mi sempre m'havia semblat molt exòtica (ja veus tu quina parida), i des d'aleshores i després de veure uns quants videos fets a finals dels 70 allà, sempre he tingut el cuquet islandès.
Ara que no estic tan lluny, estic segura que més tard o més d'hora hi aniré. Encara m'entren més ganes amb campanyes tan xules com aquesta que us poso. És un video de molts dels que corren per aquest web en el que gent prou coneguda i gens coneguda ens animen a anar-hi. La música del que us poso és del rotllo com-m'ho-faré-avui-per-arribar-a-la-dutxa-necessito-música, i encomana energia positiva. A sobre tots els islandesos que he conegut són gent encantadora. Me l'apunto a la llista de lloc que em queden per visitar. I vosaltres?

5 kommentarer:

pati di fusa sagde ...

quin bon rotllo de vídeo! :)

de moment, islàndia no està a l'abast de la meua butxaca, però me l'apunto!

Ciutadà K sagde ...

ai, de la meva tampoc però amb el vídeo i les seves paraules ... JO TAMBE VULL ANAR !!!! :D

NUR sagde ...

Ostres que guay!!!
De la meva butxaca ara mateix, ni Cambrils!!!
Però quan tot serà perfecte, jo tb me l'apunto!!!

Vero sagde ...

Calla, calla, no sabia que teníem això en comú, també! Comparteixo del tot la teva fascinació per Islàndia. Hi volíem anar aquest any però... esperarem a fer una mica de calaix! En tot cas, en algun punt de les nostres vides hi anirem, i tant-i-tant. ;-)

manel sagde ...

per raons diguem que "de ordre tècnic" fins ara no havia pogut dir la meva.Unicament vull dir-te que m'ha agradat molt el video de Islandia.Es un païs que penso visitar quan pugui.A mi tot lo nòrdic em va.