onsdag, december 02, 2009

L'enveja que tinc de no ser una mica més Ponyo


Hi havia una vegada un senyor que es deia Miyazaki i que feia unes pelis espectaculars, on els bons són boníssims i els dolents gairebé sempre acaben per raonar o s'acaben per desfer de l'encanteri que els feia ser dolents. A les pelis del senyor Mi, dos i dos són quatre, la gent s'enfada i als pobles tothom es coneix i té la seva funció, el seu petit gra de sorra que fa que tot funcioni d'una manera més o menys plàcida i ordenada. I jo, que sóc la mar de despistada i caòtica i desordenada, sóc una amant de l'ordre i la placidesa que tant em costa instaurar en la meva vida.
No us podeu perdre la peli de Ponyo, com tampoc no us podeu perdre, si encara no l'heu vista, Totoro. I no és excusa que no us agradin ja els dibuixos animats, perquè la cosa va mes enllà d'això.

Hi havia una vegada una conferència a Copenhague on els bons i els dolents s'havien de posar d'acord per deixar de carregar-se el món. Per desgràcia, la vida no és una peli, i els dolents continuen sent dolents i no hi ha manera de canivaiar-los de bàndol. I el senyor Obama diu que apareixerà per Copenhague. I jo em pregunto si serà perquè la peli vengui més i aconsegueixi més públic, o si es quedarà els últims quatre dies que és quan es discuteixen i es firmes els tractats.
Una servidora se'n va, de moment, a veure al senyor Al-Gore, a veure què s'explica de nou.

7 kommentarer:

pati di fusa sagde ...

ai, ara mateix em vénen unes ganes de seure un diumenge al sofà i posar-me totes les pelis del miyazaki... :) per pur plaer, però si en pogués aprendre alguna cosa sobre simplificar una mica, també m'aniria la mar de bé.

i no sé qui guanyaria aquí en caos i desordre, eh, carol? ;)

Ciutadà K sagde ...

Jo us assigno el primer i el segon lloc d'aquest campionat que esteu fent ... falten més dades de la Carol, això sí! per a decidir quin s'emportaria el 1er. o el 2on lloc ... a tu, Pats, sí et tinc molt apamada .... :P

Ai, el Miyazaki, quina meravella, quin prodigi, quanta saviesa!!... la pena és que diu que està fent les darreres pelis...

Sí, Pats, has de veure Miyazaki, TOTES !!! (i sobretot Ponyo!!!)(els meus fills s'ho van passat bomba!!!!)(i jo vaig plorar...és tan emocionant!!! i TOTORO??? ai, Totoro!!! ... tota una delicatessen!... és que amb el mestre Miyazaki se m'acaben les paraules....

:)

Laura sagde ...

és tan bonica, aquesta peli... a mi em va encantar... :)

Nur sagde ...

Ho sento, jo us guanyo!!!!
Soc la persona mes desordenda que coneg, puc perdre un paper cada 3 segons, o la calculadora, o el boli, tobar-lo, i al cap de 3 segons no tornar-lo a trobar!!!
Però no exagero!!!!
Si m'encanten estes pelis!!!!!

Ciutadà K sagde ...

Dono fe de que és com diu. Nur, guanyadora!

(parlo amb coneixement de causa... :P )

(però és taaaaan encantadora, la Nur !!! )

pati di fusa sagde ...

sens dubte seria una competició renyida! però jo no tindria tan clar la guanyadora, eh? ;)

Ciutadà K sagde ...

tigres, tigres, leones, leones ... todos quieren ser los campeones...