søndag, oktober 25, 2009

Looking for Eric


M'encanta, m'encanta, m'encanta. Osti quina peli, tu!
Aquesta és una d'aquelles pelis que no us heu de plantejar si us ve de gust veure-la. Aquesta és una peli que heu de veure.
Magnífica. Tendra, realista, de plorar i de riure, i amb actorassos. Sembla mentida, a més, que per ser una peli del Ken Loach és fins i tot positiva.
Looking for Eric té el que no tenen les pel·lícules americanes, té realitat, té vida amb imperfeccions que no molesten, que hi són. I té molt d'humor. I un Eric Cantona amb un paper fet a mida i una presència fantàstica.
És que no sé què més puc dir-vos per fer-vos-en venir les ganes. Que sortireu diferents del cinema.
I que, com diu la cançó del nou àlbum de Coldplay, just because I'm losing doesn't mean I'm lost.

3 kommentarer:

Ciutadà K sagde ...

Ai, sí, Carol... feia temps que no tenia tantes ganes de veure la 'nova de Ken Loach'... últimament, no està molt inspirat...però aquesta -que tu has tingut l'honor de veure- ve envoltada de molt bones crítiques... i amb la teva ja hem fet el 'pleno'!!!

:)

Carolina sagde ...

Vagi, vagi, que sortirà amb un somriure d'orella a orella, és una peli sense grans pretensions, como la vida misma, que diuen, i paga la pena!

Nur sagde ...

Doncs haurem d'anar a veure-la, a mi m'encanta anar cinema, i veure una d'aquelles pel.licules, que et dona força per menjar-te el mon, no passa gaire, però quan passa es genial!!!!