torsdag, oktober 29, 2009

Danmark 0- Sharm el Sheikh 1A Dinamarca sembla que el Nadal ja arribi al novembre. A les escales del tren i del metro ja hi ha anuncis per tot arreu de la Julebryg, la cervesa que només surt per Nadal i que es comença a comercialitzar al novembre. I amb tants anuncis de neu, tanta rasca, i tanta gent d'Unicef pel carrer atacant la consciència dels vianants, sembla ja que sigui desembre.
Però de vegades el Nadal porta coses bones, com que el teu sogre et convidi a celebrar el seu 60è aniversari passant una setmana a Sharm el Sheikh, Egipte, mentre aquí la resta intenta combatre la foscor. Hi ha tradicions daneses fant`stiques, com aquesta dels 60 anys. Sembla ser que com la generació dels 60 té força peles, és costum convidar a la familia més propera de viatge. I si és un lloc on fa caloreta, doncs millor, que així els 6 mesos d'hivern passen més ràpid. I sembla que anirem també a El Cairo, així que serà convenient pensar en un bon regal d'aniversari i acceptar la invitació.

8 kommentarer:

NUr sagde ...

Ostres quina sort!!!!!
Tenir un sogre tan jove!!!!!!!!
I despres que et convidin a un viatge aixi!!!!!!!!
Te germans el teu maridito? Amb el ciutada K ja fariem alguna cosa.......

carol vikinga sagde ...

Ja ja ja! Sí, el meu maridito (que no ho és perquè no estem casats, però jo li dic sogre al seu pare perquè ell em diu nóra) té un germà... que fa 11 anys en uns dies(és un mig germà). És que és un sogre ex-hippy molon :)

Ciutadà K sagde ...

Ei, ei, Nur... 'alguna cosa, alguna cosa' ... no estaràs fent negocis, no??? ... home, el Frej, per les fotos és veu guapot, Nur, suposo que el germà(net), també :P

Certament, Carol, pensa una regal bonic que la 'convidamenta' viatgera bé s'ho mereix... quina sort!!

Nur, a veure quan el teu pare em paga un viatget, no????

Nur sagde ...

I el teu a mi?????
Lo del germanet ho deixarem estar per ara, que no vull anar a la preso, per un viatge!!!

Kelitxi sagde ...

Ostres, ostres, te'n vas de viatge a Egipte! Quina passada! Aquesta tradició la podríem importar, je, je, je...

neska polita sagde ...

que guai!!! i quan marxeu??? :-)

la divina sagde ...

Uala! Quina passada!

carol vikinga sagde ...

Del 31 de desembre al 7 de gener, més o menys :)