fredag, september 18, 2009

Cinefòrum punt sí cinefòrum punt no


Acabo de tornar de la primera activitat que ha inaugurat la setmana catalana a Copenhague i que he organitzat jo: un cinefòrum sobre la peli A la ciutat.
És difícil aconseguir permisos... paperassa i trucades i més trucades. Per què aquesta peli i no una altra? Perquè la peli m'agrada, perquè em venia de gust veure Barcelona i perquè de moltes altres no hem aconseguit permisos.
El cas es que m'ha agradat molt passar-la i xerrar una mica amb la gent que ha vingut a veure-la, i espero (molt) poder seguir fent-ho amb altres pelis catalanes si la gent s'anima a venir.
Que hi hagi una setmana catalana a Copenhague amb concerts, sopars catalans cada nit, paellada popular, activitats infantils, exposicions d'art i de cultura i mercat de productes catalans inclòs és una feinada inimaginable. I probablement la meva última activitat com a membre de la junta del Casal. És hora de saltar a una altra cosa, i tot i que no ho deixaré de banda, sí que serà molt millor colaborar-hi d'una altra manera.
Com m'agraden el cinema i el teatre. Aix. Ma mare sempre diu que hauria estat una bona actriu ( a saber perquè ho diu) i mira, em quedaré amb les ganes. A veure si amb un cinefòrum mensual ens conformem.

6 kommentarer:

Tu, jo i l'Otis sagde ...

cineforum si!!!! A mi també m'agrada molt aquestq peli.

Petons!

Unknown sagde ...

Prenc nota de la peli, molts ànims amb totes aquestes activitats del Casal i bona setmana!!
Salut!

Joan sagde ...

Molt bona elecció CAroooo!!

Tu sí que en saps, el Cesc Gay és més que solvent.

Si vols fer un cinefòrum polèmic et recomano qualsevol de les 2 de l'Albert Serra: Honor de cavalleria o El cant dels ocells.

Si vols canvi de registre tira pel Balagueró, o inclús Faust 5.0

Es fan coses ben parides per aquí, tot i que ens agrada carregar-nos-ho.

Mooolts petoons pels 2 cap el Nord!

Carolina sagde ...

Perfecte, gràcies per les suggerències. El difícil és aconseguir els permisos, així que no tot és només qüestió de triar una peli... però ho intentarem.

pati di fusa sagde ...

quina bona tria, vikinga. m'encanta aquesta peli! ;)

i força en la missió, que és guai del paraguai! cinefòrum sí!!!

Ramon sagde ...

Maleits permisos. Escolta, ni que ho fesim per guanyar-hi calers!