torsdag, september 10, 2009

en-re-nou


Els qui vivim en un huracà permanent de sentiments acumulats i acumulables, necessitem de tant en quant desfer-nos de coses físiques, diria que amb més freqüència que la resta, per viure d'una altra manera una renovació forçada, que tot i en un altre nivell, ja fa el pes. Fa uns quants dies que porto llençant i donant coses, sobretot llençant paper i donant roba. Llenço papers i paperots, grans i petits, com qui s'espolsa engrunes de pa. Necessito desfer-me de lletres i de firmes, de condicions impossibles i de noms i cognoms. I de roba, que anirà a parar a les espatlles d'algú altre. I penso si aquesta persona sentirà el pes de tot el que s'amaga a a roba, de tot el viscut. Potser trobarà un paper arrugat, un fil que es perd, potser res.
I avui m'ha entrat la dèria de comprar una cosa específica. De vegades busco una peça de roba que sé que no trobaré, peròbusco i rebusco i mentre no trobo veig la peça més clarament, infinitament més maca que totes les que m'emprovo. I necessito trobar-la perquè necessito, molt de cop i volta, estar maca. No sé si per mi, o per ell. Com si de cop, agradar-li fos necessari, que diu la poesia. I acabo comprant una ombra, una frustració del que volia, potser penso que me la mereixo.

3 kommentarer:

Mónica sagde ...

A mi em passa que quan m'encaparro en trobar una cosa concreta, no hi ha manera de que aparegui i de sobte, quan ja no esperava trobar-la, apareix com una benedicció!

Nur sagde ...

Jo també em sento aixi avegades, i em tallaria els cabells..., però després reflexiono i se que tarden molt a creixer......
jo tb tinc aquesta necessitat de tirar, jo hi ha cops que penso que es hormonal( es que jo soc de ciències)

仔仔Kevin sagde ...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色