søndag, august 02, 2009

U2 a Göteborg


Acabadeta de tornar del concert dels U2 a Göteborg, Suècia, i cansadeta després de canviar 4 vegades de tren. El viatge s'ho valia.
Què he de dir jo dels U2 que no sapigueu vosaltres!
La veritat és que es fa tanta música fantàstica... però hi ha uns quants grups que tenen un trosset del meu cor i de la meva oïda, i U2 es un d'ells. No sé si és per la quantitat de vegades que els he arribat a escoltar, però si hagués de posar una banda sonora a la meva vida, hi hauria d'haver una cançó dels U2. Ahir van estar excepcionals. A banda de les cançons noves de No line in the horizon, van caure clàssics sense parar: Pride, With or without you, Sunday bloody Sunday, New Year's day, Where the streets have no name, Ultraviolet, One, i fins i tot Electrical Storm, que segons va dir Bono, era la primera vegada que la tocaven en directe, però que li venia de gust provar-ho.
Coses raretes del concert: la meitat del públic anava amb taps a les orelles que podies comprar a l'entrada. Segons em van explicar, se'ls posaven per si la música sonava massa forta (que no es tracta de que soni forta?!). El public no botava, ni cridava, ni s'emocionava. Tots aplaudien, això sí, però a mode escandinau, i.e.: continguts.
I no m'agraden les etiquetes eh, però en fi, una mica d'entusiasme quan tens als U2 al davant cantant les cançons de la teva vida, doncs no sé, que si salten de l'emoció, tampoc no passa res, dic jo.
En fi pilarí, que el concert va estar molt bé, que em va agradar més l'escenari de fa 3/4 anys, però que la selecció de cançons aquest cop era millor. I que als carrers de Göteburg sonava U2 per tot arreu. I que m'he passat un dia parlant d'U2. I el Frej i jo hem decidit que si fossim 2 cançons d'U2, jo seria I will follow (follow you fins a Dinamarca) i ell seria Misterious Ways (no sé perquè ;)
I vosaltres, quina cançó seríeu?

5 kommentarer:

Ciutadà K sagde ...

Oh! quin joc més xuli!

Jo: One ... l'únic, el més guapo!!

:P

Ciutadà K sagde ...

Oh! quin joc més xuli!

Jo: One ... l'únic, el més guapo!!

:P

Ciutadà K sagde ...

Ai, m'he duplicat!
Per cert, això que comenta dels taps... què heavy, no?? estem arribant a uns nivells 'saludables' i 'asèptics' que fa fredat!!! ... com pots anar a un concert multitudinari com aquest amb TAPS!???!! Doncs, no vaigs, no???

digo yo...

Carolina sagde ...

Molt fort... el més fort es que el meu xicot, quan li vaig dir: però que venen taaaaaaaaps! Em va dir:merda, me deixat els meus :(

Jo no havia vist mai, sembla que a Escandinàvia, són taaaan civilitzats, que és la cosa més normal del món. La gent, en un concert d'U2, amb taps a les orelles.
Per flipar.

Així que seria One?! Maca, maca.

Dedryk sagde ...

Pues difícil me lo pones...
Ja saps que no sóc gaire fan d'U2, a més de que l'únic títol que conec és Bloody Sunday i vaja, como que no.