fredag, juli 10, 2009

Les veles s'inflaran i el vent ens portarà a saber on


Les dues properes setmanes marxem a navegar.
La primera setmana, amb el pare del Frej, que té un vaixell de vela molt xulo. I la segona setmana, fem un curs intensiu en una illa que es diu Fyn, a prop d'aquí, on amb una mica de sort ens treurem el carnet per navegar vaixells de vela de 26 peus. Això vol dir que si ens el treiem, podrem prescindir alguna vegada del sogre, que tot i ser un encant, no deixa de ser un sogre (que a més, ronca en correspondència a la seva mida, i jo l'anomeno el gigante verde, més pistes no puc donar).
Resulta que la teoria aquesta té tela marinera, i abans de començar el curs, que és de 4 hores de teoria i pràctiques en un vaixell grandot amb uns 8 alumnes més, ens hem de saber les senyals dels vaixells, de dia i de nit. I resulta que hi ha molts tipus de vaixells, que segons el que facin, han de tenir llums diferents. Hi ha llums verdes, grogues i vermelles, en posicions molt diferents.
I resulta que del llibre que ens hem comprat per estudiar, jo no entenc res de res, perquè la única cosa que sé dir d'un vaixell és "vela".

Hi ha una cosa que em té encuriosida... amb el pare del Frej hem de navegar uns quants dies... i a vaixell no hi ha lavabo.
Jo m'enduc una tenda de campanya. Perquè si haig d'estar 4 dies sense dormir, puc tornar-me relativament violenta.
Aventura assegurada, oi?!

2 kommentarer:

Dedryk sagde ...

No sé si en aquest curs també us caldrà, però també hauries d'aprendre a guiar-vos per les estrelles, no? Quina enveja ^^

Carolina sagde ...

No, s'utilitza un compàs i un mapa, per no dir un GPS... romanticoide! ;)
Com va l'esquena?