torsdag, maj 28, 2009

poo


El viatge a Cardiff va ser cansat. Costa moltes hores d'aquelles tontes, no reals, arribar-hi, però va pagar la pena. Ens han mimat, cuinat i portat als llocs més bonics de la zona. Conduir per l'esquerra és tota una experiència, però us haig de confessar que el que més em va imapctar és la capacitat recicladora de la merda de les ovelles, que com sabeu, són les reines de Gal·les. Resulta que el 50% del que mengen les ovelles és fibra, una gran part de la qual no es digereix. De manera que aquesta gent s'ha empescat un mètode per convertir la merda nacional en un producte d'orgull: paper fet de merda d'ovella. N'hi ha de tot tipus. Jo vaig comprar dos fantàstics punts de llibre. I a sobre veénen perfumats, perquè els barregen amb uns olis especials perquè no facin pudor, perquè és clar... per molt reciclada, la merda en fa, de pudor.
I jo penso que potser podríem fer el mateix amb la merda de l'ase català, i així tindriem tres magnífiques tradicions catalanes juntes: la merda, l'ase, i Sant Jordi (per això del paper).
Qui comença a recollir-la?

2 kommentarer:

pati di fusa sagde ...

jo crec que no m'ofereixo a recollir caca d'ase, ara mateix, però trobo que és una gran idea, la dels gal·lesos! i m'ha fet pensar en un article que vaig llegir del juan josé millàs a "el país" divendres (és tan bo aquest home! :)): http://www.elpais.com/articulo/ultima/caca/elpepiopi/20090522elpepiult_1/Tes/

Ciutadà K sagde ...

Ai, quant de saber escatològic has adquirit a Cardiff, eh, Vikinga??!!!

No sé si amb els 4 ases 'cagats' (mai millor dit!) que tenim a Catalonia, arribarem a fer ni un punt de llibre.... ¡no lo veo, no lo veo!

(penjaràs fotos?) :)