torsdag, maj 28, 2009

poo


El viatge a Cardiff va ser cansat. Costa moltes hores d'aquelles tontes, no reals, arribar-hi, però va pagar la pena. Ens han mimat, cuinat i portat als llocs més bonics de la zona. Conduir per l'esquerra és tota una experiència, però us haig de confessar que el que més em va imapctar és la capacitat recicladora de la merda de les ovelles, que com sabeu, són les reines de Gal·les. Resulta que el 50% del que mengen les ovelles és fibra, una gran part de la qual no es digereix. De manera que aquesta gent s'ha empescat un mètode per convertir la merda nacional en un producte d'orgull: paper fet de merda d'ovella. N'hi ha de tot tipus. Jo vaig comprar dos fantàstics punts de llibre. I a sobre veénen perfumats, perquè els barregen amb uns olis especials perquè no facin pudor, perquè és clar... per molt reciclada, la merda en fa, de pudor.
I jo penso que potser podríem fer el mateix amb la merda de l'ase català, i així tindriem tres magnífiques tradicions catalanes juntes: la merda, l'ase, i Sant Jordi (per això del paper).
Qui comença a recollir-la?

3 kommentarer:

pati di fusa sagde ...

jo crec que no m'ofereixo a recollir caca d'ase, ara mateix, però trobo que és una gran idea, la dels gal·lesos! i m'ha fet pensar en un article que vaig llegir del juan josé millàs a "el país" divendres (és tan bo aquest home! :)): http://www.elpais.com/articulo/ultima/caca/elpepiopi/20090522elpepiult_1/Tes/

Ciutadà K sagde ...

Ai, quant de saber escatològic has adquirit a Cardiff, eh, Vikinga??!!!

No sé si amb els 4 ases 'cagats' (mai millor dit!) que tenim a Catalonia, arribarem a fer ni un punt de llibre.... ¡no lo veo, no lo veo!

(penjaràs fotos?) :)

仔仔Kevin sagde ...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色