torsdag, januar 08, 2009

morir-se de gana

Aaaaaaaaai, com envejo a aquesta nena, sinyordéumeu. Resulta que demà matí m'han de fer una sigmoidoscòpia, que és una prova consistent en la introducció d'un tub-càmera pel cul per observar amb tot detall els meus pobres budells. I és clar, els budells han d'estar buits.
La prova requereix que durant 30 hores estigui sense menjar. Rian de rian. Res de res. Només aigua, i te, i cafè, i sucs. I m'estic fotent de gana com no us ho podeu imaginar. I no de gana de gula, no, de gana de vedella amb bolets i paella i entrants i tot i tot i tot.
Només faig que veure gent menjar. És com quan tens un blau que tots els cops t'hi van a parar.
Demà tindré un matí terrible. La resta de la preparació de la prova no us l'explico, però no és agradable i farà que m'estigui al lavabo desde les 7h del matí.
Però tinc moltes ganes de que arribi demà, perquè demà, tot i que tingui la prova, puc cruspir-me un esmorzar lleuger :D Sembla que no tindré temps a digerir-lo. Així que demà, penso esmorzar. I quan acabi de la prova, si em queden ànims, tornaré a esmorzar.
I això que jo no sóc de menjar com una bèstia, que ara mateix tinc al cap certes persones a les que els seria moooooooolt difícil estar-se tantes hores sense menjar, eh Frej? (com que no ens enten i no ens llegeix...).

7 kommentarer:

Dedryk sagde ...

I després diuen que les tortures de La Inquisició eren xungues :S
Val que jo ultimament no menjo gaire, però passar-me 30 hores sense menjar...
Si cal ja miraré de menjar un croissant a la teua salut ^^

Que et sigui lleu!!!

Laura sagde ...

ai, nena, jo no suportaria estar trenta hores sense menjar. ets molt forta, tu!

la prova és rutina, no? vull dir, que no hi tens res als budells, oi?

petonet i bon cap de setmana, bonica!

Anonym sagde ...

Jo un cop vaig haver d'estar 24h sense menjar (estava malaltona de la panxa i ho vomitava tot) i vaig passar una gana horrible. Així que 30h...tela. Molts ànims!

Ciutadà K sagde ...

Molts ànims, Carol!!!! però molts molts que la prova és incòmoda de COLLONS !!! (parlant clar!)

però pensa, imagina, somnia amb tot el que et podràs menjar després... mmmmmhh!!! no se't fa la boca aigua???

:)

Unknown sagde ...

Bonica, ànims. I vull saber què és el primer que has menjat després de sortir de la prova... jo crec que bocata de pa amb tomàquet i truita de patates, o ha sigut de xoriço? A veure qui l'encerta ;-)
Petooons i bon cap de setmana ben merescut.

Anonym sagde ...

com ha ant la prova i el suplici? espero que els teus budells estiguin bé i que no t'hagis aprimat gaire més, q estàs com un palillo!!!
ptonassu gran

Anonym sagde ...

com ha ant la prova i el suplici? espero que els teus budells estiguin bé i que no t'hagis aprimat gaire més, q estàs com un palillo!!!
ptonassu gran