fredag, januar 09, 2009

la tieta Caro



La Moni està embarassada :_)
I jo sóc tan feliç! I ella és taaaaaaaaan absolutament feliç que tot sembla un núvol de color de rosa. És molt emocionant. Me l'estimo tantíssim, a la Moniqueta, és tan bona germana, que m'ha fet de germana i també de pare els últims 12 anys. I és una persona tan important per mi, que saber que és tan feliç em fa venir ganes d'anar a l'edifici més alt de Copenhague i posar-me a cridar per descarregar tota l'adrenalina que la notícia m'ha ficat al cos.
He de dir que ha arribat en forma de regal de reis (tard, els correus d'allà, què us haig de dir) amb una ecografia i una carta i només obrir el sobre m'he posat a plorar com una madalena, d'alegria, i de tristesa per no poder-la abraçar també. Espero que el Baldo me la cuidi bé, perquè em posa una mica tristona pensar que no sé quantes oportunitats tindré de veure-la durant l'embaràs, i tampoc no sé si el meunebodet/nebodeta m'acabarà de conèixer si em veu tan poc. Clar que ser la tieta estrangera també mola, no? Estem molt contents. El Frej una mica més i es posa a plorar quan li traduïa la carta. Ja se m'ha passat la gana del matí, i la incomoditat de la prova i ara mateix, tot plegat m'importa un pito, perquè a finals de juliol seré tieta. Sona fantàstic. Un xirrinxonet d'estiu. Serà pura vida.
Moni, va una poesia per vosaltres:

. .¿De dónde vienes, amor, mi niño? «De la cresta del duro frío.» ¿Qué necesitas, amor, mi niño? «La tibia tela de tu vestido.» . . .¿Qué pides, niño, desde tan lejos? «Los blancos montes que hay en tu pecho.» . . .Te diré, niño mío, que sí. Tronchada y rota soy para ti. ¡Cómo me duele esta cintura donde tendrás primera cuna! ¿Cuándo, mi niño, vas a venir? «Cuando tu carne huela a jazmín. ¡Que se agiten las ramas al sol y salten las fuentes alrededor! . .

Federico G. Lorca

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ei, moltes felicitats! Per fi, m'atraveixo a escriure't... però és que en veure aquest post... Res, que me n'alegro molt per tu i per la Mònica, és clar... El teu bloc és genial. Petons.

Àlex Portolés

Anonym sagde ...

ENHORABONA, MONIQUETA!!!!!!!!!!!!!!!! quina il·lusió!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! me n'alegro moltíssim!!!!!! i per tu, caro, que ser tieta és una passada :)
No m'imagino com deu estar de rebossant felicitat pels poros la futura iaia samari! molts petons per a ella també!
muacks molts!

Dedryk sagde ...

Enhorabona, tant als pares com a la tieta!!!
I no et preocupis per la distància que això et donarà el dret de mal criar-l@ més :P

Carolina sagde ...

Home Àleeeex! Que bé tenir-te per aquí.Segur que dilluns tindrem comentari de la futura mare en persona. M'agrada molt saber que em llegeixes. Petons castellarencs :)

Monek: aaaaaaaaaaaaai, estic tan contenta que no m'ho puc creure!!! Ja em diràs truquis per ser una bona tieta ;)La samari està histèrica de felicitat, com una nena petita!

Unknown sagde ...

Bonica, moltes gràdcies per aquestes paraules i poesia tan maques, ara mateix estic molt emocionada ;_)
Monek, Dedryk, moltes gràcies també a vosaltres, ja us anirem informant...i estic d'acord amb tu Dedryk, la distància és el que té :p
Àleeeeex! quina il.lusió m'ha fet veure el teu comentari, per fi t'has decidit. El Baldo i jo estem molt contents, quda pendent que em posi en contacte amb tota la colla, em fa gràcia que em veieu amb panxa!!
Petons per tothom!

Anonym sagde ...

Aixó si que és una bona noticia!!!

Seràs la tieta que viu a l´estranger que la mima i contempla!! ;-)

Moltes Felicitats a tots 4!! :-) (espero que la teva germana porti bé els simptomes...jo cada dia ho porto pitjor)

Laura sagde ...

enhorabona!!!

Joan sagde ...

Moltíssiiiiimes felicitats Mònica & Baldo!! i tieta Caroooo!!

Espero que això serveixi per veure't/us més per aquí, Caro :-)

Aquesta magnífica notícia s'ha de celebrar.

I que l'Àlex hagi deixat un comentari significa que és un fet galàctic!!!!

Molta energia i petons família!!!

Carolina sagde ...

Gràcies Joan, estic molt emocionada, tant per l'embaràs com pel comentari de l'Àlex :D
Ho hem de celebrar, sí senyor!

Unknown sagde ...

Ei Joan, motes gràcies, la veritat és que estem emocionadíssims. I tens raó, a veure si la tieta Carol i el tiet Frej es deixen veure més sovint pel Vallès...
Queda pendent celebració xula! Petons :-D

Satellite Girl sagde ...

Ohhhh!!!!! Mònica!!!!! Felicidades!!!!! Y Caro-chan, ¡enhorabuena para ser la tieta!!!! Sí, sí, te veo de tieta! Además, muuuy buena tía!!!

Ya ves, mi sobrinito Axel, Heavy metalista me llama: ¡oye, tía!, pues no me ha dicho "oye, nena", sino, "oye tieta". La matiz de "tía" es difícil. Usamos mucho esa palabra "tía" como "ey, tío", pero realmente serás muuuy buena tía de tieta!!!!! Felicidades de nuevo!!!