mandag, januar 26, 2009

Låt den rätte komme ind



Feu-vos el favor d'anar a veure aquesta pel·lícula, que sens dubte ha estat el punt àlgid del meu cap de setmana.
El trailer no li fa justícia, perquè sembla una peli de por, quan en realitat és una peli de sentiments.
El director, Tomas Alfredson, té ja altres pel·lícules dignes de veure, com Fire nuancer af bruun. La peli, que vol dir (Deixa que el bo/correcte entri) està basada en una novel·la de John Ajvide Lindqvist, un autor suec. Paperàs que fan els nens, dels bons! Que donen mil voltes als artistilles de pacotilla als que alguns estan acostumats.

12 kommentarer:

Ciutadà K sagde ...

Uau, Carol! Aquest és el meu tema: la cinefagia, Sí, sí i aquesta la coneixem!!

La van presentar al Festival de Sitges'08, traduint-la com a Let the right one in; fou la peli sensació del festival i es va emportar el Melies d'Or a la millor pel·licula europea de génere fantàstica... la van presentar com la relació d'amistat entre un nen i una veïna vampira....

Aquí hi ha una entrevita al dire:http://www.judexfanzine.net/v2/fitxa.php?id=741

Parli'ns més de cinema, Carol, es repira en l'ambient el fantasma de Bergman???

:P

Unknown sagde ...

Jo també vaig veure aquesta peli al Festival de Sitges 2.008, és una meravella, no us la perdeu si teniu l'oportunitat de veure-la!
Ciutadà K, tinc una consulta,quan vaig veure aquesta peli al festival dins la marató, la primera pel.lícula que van passar va ser una d'animació japonesa,la vas veure? No recordo el nom, però em va semblar un petit tresor, amb un missatge d'esperança taaaaaaaaan boniiiiic ;-D
Salutacions cinèfiles.

Carolina sagde ...

Oh, nena, no sabia que l'havies vista, és tan maca, oi?
Ciutadà, ja ha vist el nou llibre Bergman de la Tascehn?

Unknown sagde ...

Sí, sí, i tant, vàrem sortir encantadíssims amb la peli. A més, el noi protagonista ens recordava una mica al teu nebot àngel, suposo que pel cabell, el color de la pell i els llavis super vermells, i la careta d'àngel ;-) Una mica sí que el recorda, no?
Petons!

Unknown sagde ...

Perdó, cunyat-àngel, no sé on tinc el cap ;-D ;-D !!

Ciutadà K sagde ...

Caramba noies, d'aquí i d'allà (perquè la sister està aquí, oi) porto des d'ahir 'entrant' per si alguna responia i com ha actualitzat ja no esperava resposta .... i ta txan! i a més em manen deures!!!

Doncs la peli que sol·licita és PONYO ON THE CLIFF BY THE SEA la nova 'meravella' del Hayao Miyazaki... sí, el mestre que creà 'Tonari no Totoro' la pel·lícula que -em consta- taaaaan estima la seva 'sister' Carol.

Sí, sí, en tenim constància: 'Los archivos Personales de Bergman'... però com no s'animi algú/na a regalar-me'l, ara per ara, és un pél caret ... perquè per aquí dalt al ser casa seva no el regalen, no???

:P

Ciutadà K sagde ...

Ai, noies, m'ha agradat que em consultin, eh??? és que tinc vocació de servei...

bona tarda,

:)

Unknown sagde ...

És aquesta Citadà K!!! Sí, sí, sí! No us la perdeu :-)La Carol em va regalar ara fa poquet "Tonari no Totoro" i em vaig emocionar moltíssim, entenc que sigui tan fan del Miyazaki. Estic per aquí Ciutadà, cap al Vallès...
Salutacions!

Ciutadà K sagde ...

... com el Vallés no hi ha res!! ... ja ho va dir Pere Quart (era Pere Quart, no???)

:S

Ciutadà K sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Ciutadà K sagde ...

No s'ha de perdre, tampoc, del Miyazaki: La Princesa Mononoke, i sobretot, sobretot, sobretot... El Viaje de Chihiro... UNA OBRA MESTRA!!!

ai, no m'encenguin la metxa cinèfaga que jo m'embalo, m'embalo i no callo, eh???

:D

Carolina sagde ...

Repe, repe, repe! Totes repeeeees! :)
Les del Miyazaki (mega fan que sóc), però la última la tinc pendent...

Per aquí està tan car com per allà...