lørdag, december 13, 2008

setmana de pausa



Me'n vaig una setmana al poble. I això vol dir, que aquest cop, a la majoria de vosaltres no us veuré. Aquest cop no penso estressar-me gens ni mica, intentant quedar amb tothom, i fent viatges a Barcelona dia sí, dia també sense tenir temps per descansar i estar amb els meus. M'ho he promès a mi mateixa, i ho penso seguir fil per randa. Perquè ho necessito, i perquè anar a casa s'acaba convertint en una selva de trucades i exigències, que sempre vull cumplir, i que m'acaben per omplir l'agenda de cites impossibles. No em malinterpreteu, sempre tinc unes gans horribles de veure-us, però ara em quedo uns dies al poble amb la gent del poble, que fet i fet, són els que han compartit el meu passat, comparteixen el meu present, i mai no deixaran de ser-hi, per molt futur que sigui el futur. I sempre els dedico tan poquet temps! I a la meva familia, que ha passat i passa per una època complicada, i no he estat amb ells quan ho han necessitat.
Així que marxo amb un somriure enorme i dolç, com el que se'ns posa abans de caure adormits després d'un dia de feina durillo. Quan torni, prometo fotos fresques de la festassa. Mentrestant, us deixo amb aquesta cançó tan fantàstica, d'una peli no menys preciosa, amb la que podria establir un remot paral·lelisme: el Billy i jo, vam marxar un bon dia del poble. Tal i com ja vaig dir en aquest post del Joan, el poble em dóna tranquil·litat i em torna a situar en un món on jo sóc jo, i la gent em coneix pel meu nom. Quines ganes.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

d'acord, així doncs hauré de pillar el cotxe i venir al poble a veure't. De mi no t'escaparàs tan fàcilment! :)

La cançó, genial...

kiss

Satellite Girl sagde ...

Jejeje! Yo me voy a Japón estas navidades hasta los reyes... Digo lo mismo: me dedico a descansar sin agenda!!!

Fíjate que desde que marchaste no pudimos vernos ninguna vez!!! Ya iré a verte!!! ¡A tu casa escandinava!

La primera escena de esta canción me hace recordar "flash dance"... Así que noto la diferencia generacional, nena!!! Ke descanses mucho y muchos besos a tu family!!! Oh, tu madre me decía muchas veces: hola guapa!!! Eso me animaba mucho!!! Uns petonets!!!

Carolina sagde ...

Hola guapa :)
Ven a verme, que te enseño la ciudad y los vikingos!
Mònica, jo t'ensenyo a tu el poble i als meus amics del poble, quan vulguis!!!! :)

pati di fusa sagde ...

bona setmana de pausa i feliços retrobaments, vikinga!

Ciutadà K sagde ...

Vaja, vaja, la vikinga se'n va al 'pueblo', cual la Heidi y l'abuelito...

He entrat a link del Joan i m'he assabentat que el pueblo, en si, és Castellar del Vallés, vaja ! jo visqué molts anys a Cerdanyola del Vallés... quasibé veïns, en un entranyable pis d'estudiants amb la Pats, també....

Per cert, tinc un amic que es diu Rufi Creus i el seu fill Joan Creus... són de Sabadell, però... quines casualitats, no?? no seran família amb el teu Joan Creus, no????

Ciutadà K sagde ...

Ui, m'he enrotllat molt, no???

Que vagi molt bé l'estada al poble...
... són boniques aquestes 'tornades' a casa, no??

:)

Laura sagde ...

molt bona setmana, bonica! descansa molt i carrega les piles.

un petonàs!