torsdag, december 11, 2008

future posts

La nostra festa d'aniversari va ser tan especial, tan, tan espacial, que molts eren de l'opinió que era una boda. No va ser una boda, però gairebé :)
I tenir allà a les persones més importants de la meva vida i a les que m'han ajudat i que ja són part del meu futur, em va fer sentida estimada i cuidada com mai abans no m'havia sentit. Llàstima que el número d'amics catalans a la festa fos 0. No m'agrada pemsar que és un indicador de com serèà el meu futur, però és clar que tot canvia, i les situacions també.
El cas és que em resulta impossible escriure un primer post post-festa sense fotos, i com que encara ningú no m'ha enviat fotos, us haureu d'esperar. I que s'afanyin, perquè la setmana que ve estaré pel poble, així que us tindran esperant molts dies...

5 kommentarer:

Laura sagde ...

m'alegro molt que anés tan bé!!!

un petonàs!

laura

(fer-ne 30 mola molt)

Dedryk sagde ...

La paciència és un arbre d'arrel amarga, però de fruits molt dolços.

M'alegro que la festa fos tan especial i sobretot, que tu et sentis tan estimada com ja fa temps que hauries de sentir-te'n. Llàstima no ser entre els presents. I senyoreta, això de que tot canvia espero que no sigui una indirecta per dir que vol engegar a alguns/es a pastar, perquè a mi no em treu ni amb dissolvent :P

Apa maca, porque tu lo vales y lo vales mucho, tot i que de tant en tant sembla que t'oblidis ^^

Ciutadà K sagde ...

AI, fou el teu aniversari, Carol? 30???, encara en fas 30??? com la Polita???

... sou uns pipioles, eh?? ai, tierna juventud...

PER MOLTS ANYS!!!!

Quines paraules tan agraïdes i sentides... Sí, sí!!!

Joan sagde ...

Carooo!! Me n'alegro moltísssim del vostre festival merescut, parella màgica!

M'ofereixo per casar-vos!!! 2010 és molt enllà? :-)

Avisa de seguida que arribis!

Petooons!!!

Carolina sagde ...

El meu cumple va ser fa temps... el 4/11 (miri's posts antics), però era una festa de 30, perquè demà els fa el Frej, i volíem triar un cap de setmana llarg perquè la gent d'allà s'hi apuntés. Aqui no hem tingut festa ni pont, però allà sí, i ho posa més fàcil a l'hora de viatjar.
Senyor dedryk, ja sap on em portarà de passeig? :)
Germaneta meva, tots estem esperant les fotos...