fredag, september 26, 2008

Kildekro


O avui o demà marxem a Kildekro. Kildekro és un poblet, o més aviat un grup de cases a la vora de Hornbæk, al nord de Sjælland, l'illa on vivim.
Ha estat la casa d'estiu de la família del Frej durant molts anys, i a nosaltres ens serveix com a cau. Ahir pensava que tots tenim la necessitat de tenir un lloc on descansar, on ens sentim relaxats simplement per estar allà i no en un altre lloc. A mi la casa de fusta em produeix un efecte sedant, i m'indueix a llargues migdiades que jo mai no puc fer. És l'efecte Kildekro. I a sobre la casa està al mar, que deu ser la cosa del món que més pau em dóna.
Ahir estàvem mirant fotos amb el Frej. Fotos antigues de la seva mare i d'ell, i de la familia. I en moltes d'elles sortia la casa de fusta, que sembla que ha estat escenari de moltes coses bones i de moments entranyables. Així que marxem cap allà, per veure si ens envaeix la calma durant dos dies, i podem plorar si tenim ganes o riure si ens ve de gust, en comptes d'explicar per vintena vegada què ha passat i perquè ha passat i com i quan serà l'enterrament. Que ho entenc, que s'ha de fer, però crec que encara no hem tingut un moment desde la notícia per deixar-nos anar. Així que una pausa mental de coses pràctiques, si us plau. Necessitem no ser responsables i prepararnos per la setmana que ve, que es presenta tan difícil com aquesta.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

molt bona idea i molt necessari. Carregueu piles i mima molt al frej, val? molts petons a tots dos.
Miss U!

Anonym sagde ...

descanseu molt!
petonàs!

Anonym sagde ...

a gaudir de la bona vida!!:-)

Unknown sagde ...

Espero que l'efecte Kildekro us hagi funcionat. Molts ànims per aquesta setmana ninets,sé que els necessitareu...Mil petons.