tirsdag, juni 24, 2008

els tres meus mosqueters


Mentre mirava quina foto posar per il·lustrar la foto de l'estada de la moni i la samari pensava que la meva germana té una habilitat especial en tancar els ulls just al moment precís en què li fas la foto. Com a revenja us volia posar l'abans i el després de la pujada a una de les atraccions més salvatgines d'aquest parc d'atraccions, el més antic d'Europa, i l'únic del món que es conserva intacte, del 1843, ni més ni menys. La torre xinesa que apareix al fons és del 1904, i hi ha una muntanya russa de fusta construïda al mateix any que funciona tan bé com el primer dia.
No crec que a la meva germana li agradi veure's amb aquella cara aquí, així que he pensat que potser en posava una de maca i bucòlica, i al final m'he decidit per aquesta, perquè surten les tres personetes del món a qui més estimo, tots ben posadets, com els tres mosqueters, disposats a salvar-me en plan todos-para-uno-y-uno-para-todos :_)

4 kommentarer:

neska polita sagde ...

m'agrada molt el que has escrit!
un petonàs!

:-)

Unknown sagde ...

M'alegro que hagis posat aquesta foto i no la de després de pujar a l'atracció aquella, que una mica més i em dóna un ai al cor :D Em sembla que soc una mosquetera de pa sucat amb oli, ji, ji! Quins records del Tívoli, si aneu a Cph no us el perdeu... Petons!

la divina sagde ...

Hooola, vikingueta!
Que xula la foto. El Tívoli ha de ser una passada de bonic.
M'he estat llegint els últims posts; escrius coses precioses! Gaudeix al màxim de totes les coses boniques i úniques que t'ofereix aquesta experiència. Un petonàs!

Carolina sagde ...

Divina! quina il·lusió tenir-te per aquí! Doncs jo ja he fet unes quantes de les teves receptes, i surten totes fantàstiques, tot i que la xoco del coulant no va sortir gaire desfeta, crec que es van coure massa!
No deixis d'escriure, ja miro i et passo la recepta que demanes.
Petons cap a BCN!