tirsdag, april 01, 2008

de quina semana parlem?


Aquí a Dinamarca els mesos i els dies no molen. Molen les setmanes. Jo al principi anava una mica despistada, pensava que eren una mica tontos. No és que hagi canviat gaire de parer... però m'he hagut de comprar una agenda de setmanes per poder-me comunicar amb la gent setmanalment.
O sigui, si t'has de citar, posem, amb el dentista Bilbo, et pregunta... quan et va bé? Com tens la setmana 14?
Que dius, i a mi què m'explica, senyor, jo què cony sé quina és la setmana 14.
O si li preguntes a una embarassada de quants mesos està et diu... ai, doncs això no ho sé, però estic a la setmanes 23.
Total, que em vaig cansar de dividir. Però tampoc ha variat la cosa gaire, perquè no vaig dient a la gent, un moment, que obro l'agenda i miro quina setmana és... Jo crec que a classe deuen tenir una mena d'assignatura extra per estudiar-se les setmanes, perquè si no, jo no ho entenc. I que no és millor dir 'doncs, miri senyor dentista, què li sembla el dia 17 d'abril? I punt.
He provat parlar en setmanes, però m'entra el riure, perquè em sembla d'un nivell intel·lectual que no va gens amb un país que es dedica principalment a llegir Ekstra Bladet i mirar X-factor. Jo continuo amb els meus dies, que fet i fet, per això estan. Digueu-me barruda, si voleu.

7 kommentarer:

neska polita sagde ...

barruda! :-P

a la feina els tancaments també funcionen per setmanes. jo no m'aclareixo gaire, però com que això és cosa d'edició...

Dedryk sagde ...

No em parlis de setmanes i de que com les organitzen, que només serveix per recordar-me quan programava aquells calendaris sense sentit per una empresa de neteja... La de baralles que vaig tenir amb l'ordinador per esbrinar quan considerava que començava la setmana 1 del calendari. Ja tinc maldecap amb tan sols recordar-ho. Jo sóc dels teus, els dies van iventar-los per viure'ls com un de sol i no per agrupar-los de set en set, no creus? :)

UnderPressure sagde ...

Yo paso de las costumbres danesas, lo de las semanas no va conmigo. A mi que me digan una fecha y ya esta.
Y que pasa con los lectores de Ekstra Bladet?? Yo soy uno de ellos, jajaja, me encanta el casposeo, los colorines y la prensa amarilla, no puedo evitarlo...

neska polita sagde ...

he vist que estàs llegint "never let me go"! t'està agradant? a mi em va al·lucinar! ja em diràs què t'ha semblat quan te l'hagis acabat.

Carolina sagde ...

ja m'he l'he llegit, és que mai tinc temps per canviar les fotos... em va sorprendre i agradar MOLT :D Ara, que al principi no m'enterava... però me'l vaig cruspir en unes tardes, una bona recomanació per als que no sabeu què llegir!

MARTONA sagde ...

Piru

que jo a la feina tb funcion en setmanes!!! ai ai auqests traductors..... tu com vols que algu em confirmi si m'entregara el dia 18??!! em diu la setmana 16 a confirmar dia!!! patunets vikinga!! i ja veig que no vols parlar amb mi!! doncs nena porto uns dies molt depre!!!!

Unknown sagde ...

Jo tampoc entenc això de les setmanes, millor amb dates concretes. Nena, potser és que som de lletres i ens balla massa el cap amb els números...I quan tenen una cita romàntica també fan servir les setmanes, en plan "quedem la setmana del 28"? No sona gaire bé. Bueno, segur que després ho arreglen :-)