fredag, november 09, 2007

va per la meva mare!

Mama guapa, esta entrada va por ti, a ver si te recuperas bien pronto y te veo dentro de nada dando saltos :)

Molts de vosaltres no ho sabeu, però jo tinc la mare més bonica de totes les mares del món. Ens portem com gos i gat, i no durem juntes sense enfadar-nos més de 48 hores, ja ho tenim comprovat. Però m'és igual, perquè me l'estimo amb bogeria i la trobo a faltar una barbaritat. La meva mare, la meva germana i jo som com les tres mosqueteres, i quan pensava que havia de marxar cap aquí, creia que no seria prou valenta per agafar l'avió, perquè això d'estar sense elles fa força pupa al cor. I si per mi és difícil, suposo que per la meva mare encara ho deu ser una miqueta més, que com ella diu, sóc la seva nena petita per molts anys que faci ;)

Ahir la van operar pobrica, la meva mare, i jo aquí sense poder-li fer l'abraçada més gran del món i cuidar-la i fer-li sopetes de les que li agraden. Ja sé que té un regiment de personetes que la cuiden, però a mi això també m'és igual perquè sé que jo hauria de ser allà i se'm trenca el cor de pensar-hi. I és una me, això de que no pugui tenir-los aquí ni ells puguin comptar amb mi allà. Una me com una casa de pagès.

I per això volia enviar-li tots els ànims del món, perquè la meva mare sempre m'ha animat a mi, fins i tot quan no sabia si venir cap aquí ni què fer amb el senyor viking... i ella em deia que sí, que sí, que marxés, que havia de ser tan feliç :_) Que preciosa, oi? Ens oblidem massa sovint que els nostres pares també han estat joves, i que han tingut pares, i que deu ser la òstia de difícil ser mare, i ser la meva mare, no et dic res...
La meva mare es llegeix el blog sempre, però no hi escriu perquè fa faltes i diu que li fa vergonya...

Doncs mama, com que jo sé que ho llegiràs, cuida't molt, i pensa que tot i que no estigui allà t'estimo una jartá i penso en tu cada dia. Ja li he dit a la Moni que et cuidi molt i em vagi passant els partes.
I ens veiem molt molt aviadet. I cantarem habichuelica-tiene-una-habá :_)
Un sac de petons per tu! I no te m'enfadis perquè hagi posat una foto teva, que estàs requeteguapíssima!
Aquí us poso un link d'una cançó que me la poso jo quan estic tristona i que no sé perquè em recorda a ella fregant a casa i cantant cançonetes en plan Dúo Dinamico:

www.youtube.com/watch?v=wVB87UgHLTQ

6 kommentarer:

UnderPressure sagde ...

No se de que la van a operar. Espero que no sea nada grave. Pero si lo fuera, yo no dudaria en coger un avion e irme para alla.
Un beso,

Carolina sagde ...

Tu te crees que si fuera grave estaría yo aquí?????? La operaron hace dos días y fue una cosa muy menor, aún así, me sabe mal no estar allí.
Aún te esperamos para hacer albóndigas...

Anonym sagde ...

doncs un petó molt fort per a la mama de la carol vikinga!

i un altre per a tu, bonica!

:-)

Anonym sagde ...

SAMARI, eres igualita que mi mami cuando era joven!!! GUAPAAA!!!!

Caro, això és molt fort... he d'escanejar alguna foto de ma mare i ja veuràs, ja... no seran germanes???

petonets molts i que no sigui res, això!

muacks

Anonym sagde ...

Moltíssims petons per la Rosa Mari!!!

I per tu també múltiples!!!

Que ja queda menys per the merry christmas.

Unknown sagde ...

Il ballo del mattone!!! I tant, a mi també em recorda a la mama fregant i cantant això, quina gràcia :-D I es va emocionar molt veient la seva foto per internet i llegint tots aquests ànims que li feu arribar...dintre de molt poquet tornarà a estar en forma per ballar la Rita Pavone. I el que calgui!