tirsdag, november 20, 2007

la platja


Jo és que sense la platja no puc viure. I com que tinc la sort de tenir un xicot que té una iaia mig nazi i mig rica (que sigui mig nazi és mala sort) que té una casa d'estiu al nord, doncs aprofito per passejar per la platja quan hi vaig. Tot s'ha de dir: no és que hi vagi cada dos per tres, de manera que quan s'hi va, s'ha d'aprofitar.
El mar a Dinamarca és una mica com els vikings, fred i reservat, això és el que vaig pensar l'altre dia. És dolent caure en tòpic, ho sé... però és cert que mirant el mar danès t'entra com una calma i unes ganes de començar a llençar sospirs que no pots parar. Més que un mar sembla gairebé un llac. I m'agrada. Sigui el mar que sigui, no m'imagino gaire lluny de l'aigua.
Segueixo malaltona amb incògnita, que vol dir que no saben què tinc, però intento no perdre el somriure i no oblidar-me de vosaltres. No m'agrada gens això de posar fotos meves, però va, un dia és un dia...

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

carupipi, et trobes millor, per això? Espero que no sigui res de res i que et posis boneta de seguida.

I no perdis mai el somriure!

petons molts!

Anonym sagde ...

No, no em trobo millor, però no perdo el somriure ;)

Unknown sagde ...

El teu somriure farà fora tots els mals i vindrà el sol, d'això no en tinc cap dubte. Mil petons, molts ànims bonica. M'agrada veure les teves fotos, em fan sentir bé i a propet :_)

Carolina sagde ...

osti, si ho hagués sabut, faria tres setmanes que estaria rient, a veure si marxen els mals :D

Anonym sagde ...

nina!

espero que et recuperis aviat. què fa la mama? ja està millor? i el copernicus?

a mi sí que m'agrada que pengis fotos teves! molts ànims i molts petons!

Carolina sagde ...

La mama molt bé, tot perfecte, i el Copernicus enoooooorme, cada dia més gran i fent més salts... ara li ha donat per pujar per les portes, pel canto de la porta, saps? Com si pugés palmeres... fins que les ungles no li aguanten i arriba al pom i cau. Un espectacle. Ja posaré fotos :) pitons!

Anonym sagde ...

volem foto del gat-pantera!!! :)

Anonym sagde ...

Carooo!!

A mi no m'enganyes. Amb aquest sol aquesta fot està feta a Castelldefels :-)

Molt guapa!!!

Petons!!

Joan

neska polita sagde ...

sííí!!! penja una foto del copernicus!