torsdag, september 27, 2007

quantes vaques pagaríeu?


M'explicava la Lucky l'altre dia que a Uganda, quan t'has de casar, el teu futur marit ha d'anar a casa teva i pagar a la teva família una certa quantitat de vaques. Com més vaques, millor, més gran l'amor i més vals. Això vol dir que si tens tres nens, fotut, perquè hauran de comprar moltes vaques. Per la Lucky van pagar la primera vegada 8 vaques, i m'ho deia tota vergonyosa i mig riallera... i jo pensava.... quantes vaques costo jo? Les vaques a Uganda deuen costar menys, i segur que estan més primetes, no? No sé, li hauré de preguntar al Frej, a veure què diu. No sé què faria ma mare amb les vaques, les hauria de repartir a les meves tietes, que viuen en masies, perquè al pis, no hi cabria ni mitja :) Us imagineu, un viking per la vila del pingüí amb una fila de vaques pel carrer? Com si ho veiés.

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

I això de les vaques va en funció de la bellesa de la candidata o depèn més de l'enxoxamenta que li agafi al nuvi? Igual allà la dita de "vals el teu pes en or" és "vals el teu pes en vaques"... Jo no sé quantes vaques puc costar a Uganda, però quan jo era petita i la meva mare s'enfadava amb mi, em dèia sovint que si hagués tingut un garrinet n'hauria tret més profit venent els pernils... i sí que tinc uns bons pernils, potser la Samari tenia raó ;-)

Anonym sagde ...

jajaja, si valgués el meu pes en vaques jo en valdria unes quantes! :P

Avera, d'on venia això de la samari, que em peto amb el nom!? carupipi, ja m'ho vas explicar però... ho he oblidat...

de què estava parlant?!?!?!?

jijiji

Anonym sagde ...

Neeeeena, si és molt fàcil: Rosa Maria-Rosa Mari- (ro)Samari(a)
;)


Si que és veritat, que la mama deia 'aaaaaaai, un cerdito para Navidad tendría que haber tenido' ji ji, no m'enrecordava :D