søndag, september 30, 2007

KISS tanca


Aquí, el senyor Jakob Hougaard, president del departament d'Integració, que ha pres la fantàstica decisió, un dia per l'altre, de tancar KISS.
La història és la següent: la meva escola diu que la Kommune els deu 4,5 milions de corones. La Kommune diu que l'escola els deu aquesta quantitat a ells. El director de l'escola fa mesos que va haver de demanar un crèdit al banc per poder pagar els sous dels profes, perquè la Kommune es nega a pagar. I divendres, a mitja classe, ens criden a tots, ens porten a una classe extra gran i ens diuen que la Kommune ha rescindit el contracte de KISS i que l'escola tanca. I que tanca ja.

Però bueno, això què collons és? I ara què? Com s'enten que el departament d'integració tanqui la única escola efectiva per aprendre danès i així poder-nos integrar en aquesta refotuda societat?
El pitjor és que ni tan sols podem acabar els Modules, és que es tanca i es tanca. I a on se suposa que hem d'anar, ara de cop, més de 500 persones i més de 40 professors? Ens haurem d'esperar com a mínim dos mesos per tornar a poder començar perquè tots els cursos estan a mitges... No poden resoldre els seus problemes com la gent gran fa? No se n'adonen que és un pas dolentíssim pels immigrants i per la societat danesa en general? Que si no ho fan per nosaltres, que ho facin per ells, no? No volen a danesets educadets que parlin perfectament? Doncs què collons fan? I què cony faig jo en un lloc com aquest?

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

ÒSTIA, ka fort!!!! I ara què? vaya putada! I si us manifesteu? però aneu amb compte i no cremeu cap foto del tal Hougaard, no sigui cas que us engarjolin...

Ara en sèrio, em pensava que aquestes coses només passaven a la magnífica Apanya...

Mira-t'ho pel cantó positiu: se t'ha acabat el sofrir i els exàmens cada dos per tres!

kiss (vull dir, petó!)

Carolina sagde ...

Que no que no, que és una putada, si ens admeten en alguna altra escola, no serà fins a meitats de novembre, i ara s'estan repartint el pastís, quan truques diuen: torneu a trucar divendres, perquè suposo que han de mirar quins criteris posar... no poden admetre a 500 estudiants en 3 escoles :(
És una super putada, els immigrants som els més donats pel cul... no poden tancar així i deixar-nos amb el cul a l'aire.
Tic-molt-empipada
pitonets

Unknown sagde ...

Jooopeeeee! Doncs vaja tela amb el president del departament d'integració, vols dir que aquest paio sap el signigicat de la paraula integració? Millor busca-la en un diccionari danès , igual per ells vol dir una altra cosa :( Paciència bonica, sempre pots practicar més amb el Frej. L'idioma vull dir, eh? I el que vulguis, clar...

UnderPressure sagde ...

Es un escandalo. Voy a manifestarme!!!

Para que mierda pagamos tantos impuestos? Ups, yo pago en Frederiksberg y no en Copenhague, jajajja. Bueno, da igual, esto me demuestra que este pais no funciona tan bien como ellos van por ahi diciendo y pavoneandose por ellos.

Denmark sucks!!

Anonym sagde ...

Malaguitaaaaa! El miércoles salimos de KISS a las 11 y vamos para Rådhuspladsen!

neska polita sagde ...

jo crec que t'has de prendre un període de descans i disfrutar del frej.

:-)

UnderPressure sagde ...

El miercoles no puedo, pero el sabado si te hace nos pegamos una juerga, que me quedo de Rodriguez!!!

Carolina sagde ...

No sé si podré el sábado, los fines de semana los tengo fatal para quedar, es casi el único tiempo que tengo para ver al vikingo, y trabajo los domingos por la mañana, doy clase a las 9,30h!!!!
Te digo algo!