onsdag, august 22, 2007

she's here!


Aquí, nens i nenes, el millor tàndem del mateix sexe hagut i per haver. Ja la tenim aquí, arribada del cel, carregada de pernil i de somriures, afònica perduda d'haver dormit amb el cul a l'aire, la senyoreta Martolina, que ha revolucionat Copenhague en 24 hores i ha aconseguit que surti el sol. Deu ser el bon rotllo i l'alegria de retrobar algú a qui estimo amb bogeria. La Martona no ha tingut un estiu de flors i violes, però li auguro un hivern ple de confiança recuperada i llibertat per fer el que li doni la gana i més.
Espero que com no pares de repetir, bonica, aconsegueixis estar 'tranquil·la'. Ja saps que aquí i allà on acabi per anar, tens un sostre per roncar a gust ;)

2 kommentarer:

neska polita sagde ...

oh! que morena que estàs!!! m'alegro molt que per grècia hagi anat tot tan bé i que mengis aquestes coses que dius que són tan bones.

apa, que gaudiu molt la marta i tu i que mengeu molts pastissos! records al viking! :-)

petonets!

Anonym sagde ...

ooohhhhh, kina enveja, neneees! caro, encara no hem mirat bitllets,... jurrlssss quin estrés! ara ja més tranqui, prometo mirar-ho aquesta setmana. Quines companyies he de mirar?? ara que us veig juntetes i acurrucades tinc més ganes de venir :))

ptonàs i aprofiteu el temps juntes!!!!

snifff