søndag, januar 12, 2014

Sirius

En Sirius va néixer finalment el dia 21.12, a les 09.08h del matí després d'un part molt molt molt llarg (compteu un dia per cada "molt") i complicat perquè venia tort i amb un braç per davant, en plan Superman. Per desgràcia el final del part va anar pitjor que la resta del part i vaig acabar perdent 3 litres de sang, cosa que va tenir conseqüències no gaire bones. Vaig estar una setmaneta a l'hospital i em van donar sang de la bona (espero), i passades aquestes tres setmanes puc dir que ja estic més o menys recuperada. Ara, experiència traumàtica de les fortes :(

El nen està fet un torete. Va pesar gairebé quatre quilos i no para de jalar, s'engreixa a un ritme de 400 grs. per setmana, que sembla ser és molt. No dorm gaire, és molt curiós i tot s'ho mira i és el més preciós del món mundial. És un mini Frej amb els meus ulls. I me'l menjo cada dia a petons.



8 kommentarer:

Imperator sagde ...

Felicitats!
Aixó és com tenir un solet cada dia allà dalt segur...

manel sagde ...

Es un plaer donar-te la enhorabona.I ja no cal parlar de les males estones que ja han pasat i que,feliçment, están superades.Ara, a fer-lo gran.

Ciutadà K sagde ...

oooohhhhh!!! què petitó i que guapooooo ... amb uns pares com vosaltres no podia sortir de cap altra. Les males estones les oblidaràs ràpid amb cada somriure del petit Sirius.

Moltes, moltes, moltes felicitats!!!

(compta 1.000kg per cada 'moltes' :P )

lifes sagde ...

Moltes felicitats maca!!! Ara a gaudir molt, molt, molt! :P

MaryMoon sagde ...

Oooohhhh quin nino més preciós!!!! Moltes felicitats, guapos.
Uf... Molt molt molt llarg... Ai... Quin mal... Aquí crec q són una mica més expeditius en aquests temes (potser massa i tot). Sigui com sigui, espero que estiguis recuperada i que gaudeixis moltíssim del teu reiet.
Dels 400 grams per setmana no sé què dir-te... En Llorenç tot just ara, amb 10 mesos, ha entrat dins les gràfiques de pes "normals", i fa 8kg. En Sirius l'atraparà ben aviat!!!!

merce voltas sagde ...

Felicitats, felicitats Carolina i Frej. Ja es veia a venir que sortiria un vailet gran i forçut. També se'l veu molt eixerit i, el que passa, tan bon punt els veus la cara t'oblides de tot l'esforç previ, oi?
Una abraçada. Ves-nos posant fotos.

Unknown sagde ...

Felicitats familia! i Benvingut Sirius!!!
Gaudiu molt plegats, que el temps passa volant!!
Carol, Ostres!! dos dies de part!!! Buuuuffff!!!
Desitjo que estiguis recuperada ja al 100% o que ho facis aviat.

Una abraçada!

Carolina sagde ...

Gràcies a tots per les felicitacions.
Aniré explicant-vos com és la vida ara que tenim en Sirius aquí. De moment és màgica però molt esgotadora, què us haig de dir que no sapigueu!
Petons a tort i dret.