mandag, april 02, 2012

Santa Setmana

La Setmana Santa ho és, de santa, perquè per mi sempre arriba en una època en la que profes i alumnes anem molt cansats i som conscients de que encara falta l'últim sprint.
A més a més, aquí encara fa fred d'hivern i el sol no sembla acabar de sortir tot i que ja es respira primavera (però primavera amb bufanda ni és primavera ni és res).

Els propers mesos han de passar moltes coses que determinaran d'una manera o altra el nostre futur immediat. Com que algunes coses són prou grosses, hem decidit marxar a la casa d'estiu a respirar fons i fer passejos. Ens hem d'endur l'ordinador per treballar els dos, i jo me'n vaig carregada de llibres i articles que haig de llegir pel treball escrit del pædagogikum que entrego el 14 de maig. O sigui que vacances vacances, tampoc. Però només canviar la taula del despatx per la caseta de fusta ja és tot un què. De pas, tenim el luxe de que l'àvia-institució-reguladora-familiar del Frej ens ha donat permís per canviar una habitació i posar-hi un llit doble, o sigui que dormirem enllitats i junts. El proper pas és aconseguir que ens deixi tirar una paret per ajuntar dues habitacions i treure totes les lliteres setenteres que encara hi ha per tot arreu. Costarà, costarà, però a veure si hi ha sort i s'estova una mica.
Que tingueu bones vacances i pugueu escriure el futur amb bona lletra.

3 kommentarer:

Ciutadà K sagde ...

benvinguts els canvis! benvingut Futur!

a recarregar piles! :D

Laura sagde ...

Ai, ai, quina intriga!!!
Que descanseu moooolt!

manel sagde ...

¿però que no es època de penitencia ara?, he,he.